• -9,01 €
  • E-CENA
    - 30 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Beef Protein 700g

6172
30,00 €
20,99 € Ietaupi 9,01 €
AR PVN
Novērtējums
Garša
Daudzums

7.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Pulveris, kas bagātināts ar liellopu gaļas proteīnu OstroVit liellopu olbaltumvielas 700 g ar saldinātāju(-iem)

OstroVit Beef Protein 700 g ir augstākās kvalitātes liellopu gaļas proteīna hidrolizāts, kas tiek uzskatīts par tīrāko proteīna avotu, ko izmanto sporta uzturā, kam raksturīga augsta biopieejamība un aminoskābju bagātība. Tas tika radīts visiem cilvēkiem, kuriem ir laktozes nepanesamība un kuri meklē alternatīvu tradicionālajam sūkalu proteīna pulverim. Preparāts iegūts liellopu gaļas fermentatīvā hidrolīzes procesā un ir bagātināts ar aminoskābēm – L-glutamīnu un L-arginīnu. Ideāli piemērots gan muskuļu masas veidošanai, gan ķermeņa tauku samazināšanai.

1 porcija = 2,5 karotes

700 g iepakojumā

Produkts satur 23 porcijas!

1 porcija = 30 g

Tas ir produkts, kas satur vairāk nekā 90% viegli sagremojamu dzīvnieku liellopu gaļas olbaltumvielu un priekšzīmīgu aminoskābju profilu, kas nepieciešams muskuļu masas veidošanai, bez lieka cukura vai taukiem. Pateicoties augstajai biopieejamībai un augstākajai uzturvērtībai, liellopu gaļas proteīna hidrolizāts efektīvi paātrina liesās ķermeņa masas veidošanos. Stimulē muskuļu šķiedru augšanu un atjaunošanos. Turklāt tam piemīt antikataboliska iedarbība – tas novērš muskuļu sabrukšanu. Tas ir lielisks sagatavošanās līdzeklis lietošanai gan pirms, gan pēc treniņa. Produktam ir ļoti laba šķīdība, pateicoties hidrolīzes laikā izveidoto olbaltumvielu saišu sadalīšanai - pēc preparāta sagatavošanas veidojas barojošs proteīna kokteilis, kas nesatur nevajadzīgas piedevas.

Produkta lietošana ir efektīva svara zaudēšanai, jo veicina tauku sadedzināšanu, īpaši vēdera rajonā. Tas ir arī efektīvs olbaltumvielu papildinājums mazkaloriju diētām. Liellopu gaļas proteīna izolāts tiek uzskatīts par katra sportista uztura pamatu. Tas ir īpaši ieteicams spēka sportam, kultūrismam un fitnesam.

OstroVit Beef Protein sastāvdaļu īpašības:

Liellopu proteīna hidrolizāts

Bez ogļhidrātiem un taukiem

Tas darbojas anaboliski – palīdz veidot tīru muskuļu masu

Tam ir antikataboliska iedarbība – tas novērš muskuļu sabrukšanu

Paātrina muskuļu atjaunošanos pēc treniņa

Piemērots visiem sporta veidiem

Ieteicams muskuļu masas veidošanas periodā.

Laboratoriski apstiprināta kvalitāte

Mūsu klientu veselībai OstroVit ražotie produkti tiek regulāri pārbaudīti neatkarīgā akreditētā laboratorijā, lai nodrošinātu un uzturētu augstāko kvalitāti.

Iepakojuma neto svars: 700 g

Porciju skaits iepakojumā: 23

Porcijas izmērs: 30 g

Uzturvērtības deklarācija 1 100 g porcijā

Liellopu proteīna hidrolizāts 23 400 mg 78 g

L-glutamīns 1200 mg 4 g

L-arginīns 900 mg 3 g

Enerģētiskā vērtība 497 kJ / 119 kcal 1655 kJ / 396 kcal

Tauki 0 g 0 g

- ieskaitot piesātinātās taukskābes 0 g 0 g

Ogļhidrāti 0 g 0 g

- ieskaitot cukuru 0 g 0 g

Olbaltumvielas 29 g 97 g

Sāls 0,28 g 0,94 g

Sastāvs: Liellopu proteīna hidrolizāts, garšas pastiprinātājs: glicīns; L-glutamīns, L-arginīns, maltodekstrīns, aromatizētāji, krāsvielas: amonjaka karamele; biezinātājs: ksantāna sveķi; emulgators: lecitīni; saldinātāji: sukraloze, acesulfāms K.

Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), sojas pupiņas, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos, zivis.

Lietošana: samaisiet 30 g (2,5 mērkarotes) porciju 200 ml vājpiena vai ūdens. Lietojiet vienu reizi dienā. Produkts ir paredzēts pieaugušajiem.

Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu no produkta sastāvdaļām. Produktu nedrīkst lietot bērni, grūtnieces un barojošās mātes. Uzglabāt maziem bērniem nepieejamā vietā.

Ražotājs: OstroVit, Polija

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

OstroVit Beef Protein 700g

30,00 € 20,99 €