• -6,21 €
  • E-CENA
    - 21 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit No More Coffee REGULAR 300g

6180
29,00 €
22,79 € Ietaupi 6,21 €
AR PVN
Novērtējums
Garša
Daudzums

7.60 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Kafijas dzēriens OstroVit No More Coffee Regular 300 g ar saldinātāju(-iem)

OstroVit No More Coffee Regular ir kafijas dzēriens ar unikālu šokolādes vafeļu garšu. Tas ir produkts, kas satur 80 mg bezūdens kofeīna vienā porcijā, kā arī vērtīgu sastāvdaļu, piemēram, reishi, maca saknes vai ashwagandha saknes, dārgumu krātuvi. Tas ir maisījums bez pievienota cukura, kas ir veselīga un ar uzturvielām bagāta alternatīva klasiskajai melnās kafijas tasei.

Kofeīna avots ir 80 mg kofeīna vienā produkta porcijā.

Vērtīgu aktīvo vielu dārgumu krātuve – produkts cita starpā satur reishi sēņu ekstraktu, lauvas krēpes ekstraktu, L-tirozīnu, L-teanīnu, inozitola heksanikotinātu (niacīnu) vai Rhodiola rosea saknes ekstraktu.

Bez pievienotā cukura maisījums satur mazkaloriju saldinātājus, piemēram, eritritolu vai sukralozi.

Garšīgi aromatizēts - šokolādes-vafeļu garšas kompozīcija ir salds duets, kas iepriecinās aukslēju un apmierinās garšas kārpiņas.

Ekonomisks – vienā iepakojumā ir 30 porcijas.

Ērta forma - pulverveida produkta pagatavošana neprasa īpašas prasmes - pietiek ar mirkli un var baudīt gardu un neparastu dzērienu.

Piemērots veģetāriešiem – produkts nesatur nekādas dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas, tāpēc lieliski piemērots tiem, kas ievēro augu diētu.

OstroVit No More Coffee Regular ir oriģināla alternatīva klasiskajai kafijai

OstroVit No More Coffee Regular ir bezūdens kofeīna avots, kas ir organisks ķīmisks savienojums no purīna alkaloīdu grupas, ko parasti lieto gan sportisti, gan garīgi aktīvi cilvēki. Tā ir pulverveida viela ar lielisku šķīdību ūdenī.

Papildus kofeīnam produktā var atrast arī virkni citu savienojumu – polisaharīdu pārpilnību reiši sēņu ekstrakta, lauvas krēpes, kordicepsa, čagas un makas sakņu ekstrakta, L-tirozīna vai L veidā. -teanīns un holīns, kas var atbalstīt pareizu aknu darbību un atbalstīt pareizu tauku vielmaiņu. OstroVit No More Coffee Regular satur arī ashwagandha saknes un rozā rožu ekstraktu un niacīna avotu inozitola heksanikotināta veidā, kas var palīdzēt atbalstīt normālu enerģijas metabolismu un palīdzēt mazināt noguruma sajūtu. Turklāt niacīns var palīdzēt saglabāt jūsu ādu veselīgu un palīdzēt jūsu nervu sistēmai darboties pareizi.

OstroVit No More Coffee Regular ir salds šokolādes un vafeļu garšas kafijas dzēriens, kas ir oriģināla un lieliska alternatīva klasiskajai kafijai.

Laboratoriski apstiprināta kvalitāte

Klientu veselības labā OstroVit ražotie produkti tiek regulāri pārbaudīti neatkarīgā akreditētā laboratorijā, lai nodrošinātu un uzturētu augstāko kvalitāti.

Uztura deklarācija:

Produkta neto svars: 300 g

Porcijas vienā konteinerā: 30

Porcijas lielums: 10 g

Aktīvās sastāvdaļas porcijā % RMV*

Reishi sēņu ekstrakts 1000 mg -

– no tiem polisaharīdi (40%) 400 mg –

Lauvas krēpes ekstrakts 1000 mg -

– no tiem polisaharīdi (30%) 300 mg –

Kordicepsa sēņu ekstrakts 1000 mg -

– no tiem polisaharīdi (40%) 400 mg –

Čagas sēņu ekstrakts 1000 mg -

– no tiem polisaharīdi (40%) 400 mg –

Maka saknes ekstrakts 250 mg -

L-tirozīns 200 mg -

L-teanīns 200 mg -

Ashwagandha saknes ekstrakts KSM-66 200 mg -

– no tiem withanolīdi (5%) 10 mg –

Holīna bitartrāts 100 mg -

Bezūdens kofeīns 80 mg -

Rhodiola rosea saknes ekstrakts 30 mg -

– no tiem salidrozīdi (1%) 0,3 mg –

Niacīns 16 mg 100%

*RMV – ieteicamā uzturvērtība

Sastāvs: Kakao, saldinātājs: eritritols; reiši sēņu ekstrakts (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.) standartizēts 40% polisaharīdi, lauvas krēpes ekstrakts (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standartizēts 30% polisaharīds, kordiceps sēņu ekstrakts (Cordyceps sinensis) Berk) Sacc. standartizēti 40% polisaharīdi, čagas sēņu ekstrakts (Inonotus obliquus) standartizēts 40% polisaharīdi, smaržviela, makas sakņu ekstrakts (Lepidium meyenii Walp.), L-tirozīns, L-teanīns, ashwagandha saknes ekstrakts (Withania somnifera L. Dunal) - KSM - 66 Ashwagandha® standartizēti 5% withanolides, holīna bitartrāts, bezūdens kofeīns, rodiolas rozes saknes ekstrakts (Rhodiola Rosea L.), standartizēts 1% salidrozīdi, inozitola heksanikotināts (niacīns), saldinātājs: sukraloze.

Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), sojas pupiņas, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos, zivis.

Lietošana: Ielej ieteicamo 10 g porciju (2 kausiiņas) 200 ml karsta ūdens vai piena. Lietojiet vienu reizi dienā.

Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Neizmantojiet produktu kā daudzveidīga uztura aizstājēju. Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Produktu nedrīkst lietot nomierinošu, miega līdzekļu, pretepilepsijas līdzekļu lietošanas laikā, to nedrīkst lietot bērni, grūtnieces un zīdīšanas laikā. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt šo iepakojumu cieši noslēgtu sausā vietā 15-25°C temperatūrā. Sargāt no tiešiem saules stariem.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

OstroVit No More Coffee...

29,00 € 22,79 €