• -3,05 €
  • E-CENA
    - 20 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Best Body ISOTONIC Powder 600g

5765
15,00 €
11,95 € Ietaupi 3,05 €
AR PVN

Novērtējums

Daudzums
Nav noliktavā

3.98 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Izotoniskais pulveris Best Body ISOTONIC pulveris 600g ar saldinātāju(-iem)

Izotonisks ogļhidrātu-elektrolītu pulveris dzēriena pagatavošanai*

svaiga citrona garša

izstrādāts sadarbībā ar Štutgartes OSP

var palīdzēt saglabāt izturību slodzes laikā**

optimizēts ar magniju un kalciju

Cologne List ® produkts

ar mērkaroti

Izotoniskais pulveris ir iekļauts Ķelnes sarakstā ®. Cologne List ® publicē produktus, kas ir pārbaudīti attiecībā uz anaboliskajiem steroīdiem un stimulantiem vienā no pasaules vadošajām dopinga piedevu analīzes laboratorijām.

Best Body Nutrition Professional Isotonic Powder ir ogļhidrātu un elektrolītu dzēriens ar atsvaidzinošu, augļu laima garšu. Profesionāls izotoniskais dzēriens ir lieliska izvēle, īpaši konkurētspējīgiem sportistiem ar augstu treniņu un sacensību līmeni. Izstrādāti, lai atbalstītu fizisko veiktspēju, sastāvdaļas nodrošina veiktspējas saglabāšanu ilgstošu izturības treniņu laikā**.

Lietošana: vienai porcijai samaisīt 40 g (= 1 mērkarote) pulvera ar 400 ml ūdens. Labākais laiks to lietot ir treniņa laikā un pēc tā, lai papildinātu ūdens un glikogēna krājumus.

Pagatavotais dzēriens ir izotonisks. Izotoniskajam dzērienam ir tāda pati uzturvielu un šķidruma attiecība kā cilvēka asinīm. Tā rezultātā barības vielas, piemēram, ogļhidrāti un minerālvielas, var tikt absorbētas ātrāk, ļaujot organismam tās ātri izmantot enerģijas ražošanai**.

Vienalga, vai braucat ar velosipēdu, garo distanču peldēšanu, maratonu vai citus izturības sporta veidus – pateicoties optimālai ogļhidrātu un minerālvielu kombinācijai, pulveris ir ideāls treniņa laikā un pēc tā. Izturības sporta veidi noved pie enerģijas rezervju izsīkšanas. Lai izvairītos no šī izsīkuma, ķermenim ir nepieciešami viegli pieejami ogļhidrāti. To nodrošina izotonisks pulveris saharozes un maltodekstrīna veidā.

Izotonisko pulveri sajaucot ar ūdeni, veidojas ogļhidrātu-elektrolītu šķīdums. Tas palielina ūdens uzsūkšanos treniņa laikā. Vienlaikus tas nodrošina izturības saglabāšanu ilgstošu izturības treniņu laikā. Lietojot pēc treniņa, dzērienā esošie ogļhidrāti palīdz atjaunot noplicinātos muskuļus un papildināt glikogēna krājumus**.

Minerālvielas īpaši tiek zaudētas izturības sporta un ar to saistītās svīšanas laikā. Lai to kompensētu, tas satur arī magniju, kalciju un nātriju.

Tajā esošais magnijs ietekmē muskuļu darbību pat ilgstošu izturības sesiju laikā. Tā kā magnijs palīdz uzturēt normālu muskuļu darbību. Turklāt tas palīdz mazināt nogurumu un nespēku.

Organismam galvenokārt ir nepieciešams nātrijs, lai uzturētu ūdens līdzsvaru un absorbētu ogļhidrātus. Kalcijs, cita starpā, palīdz uzturēt normālu muskuļu darbību un normālu enerģijas metabolismu. Labi funkcionējoša enerģijas vielmaiņa ir svarīga enerģijas ražošanai, kas savukārt ir svarīga organisma pamatfunkciju uzturēšanai.

Piezīmes: Daudzveidīgs, sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids ir svarīgi labai veselībai.

Uzglabāšana: Pēc atvēršanas izlietot 3 mēnešu laikā. Uzglabāt produktu slēgtā, sausā, aizsargātā no gaismas un istabas temperatūrā, kas nepārsniedz 25 °C.

Uzturvērtības deklarācija 100 g RMV* uz porciju** RMV*

enerģija 1594kJ (374kcal) 637kJ (149kcal)

Tauki <0,1g <0,1g

- no kuriem kopējais taukskābju daudzums <0,1g <0,1g

ogļhidrāti 86,0g 34,0g

- no tiem cukurs 63,0g 25,0g

olbaltumvielas <0,1g <0,1g

Sāls 1,3g 0,52g

 Uzturvielas

kalcijs 301 mg 38 120 mg 15

magnijs 288 mg 77 115 mg 31

nātrijs 523 mg 209 mg

* RMV = ieteicamā uzturvērtība % (saskaņā ar Regulu (ES) Nr. 1169/2011).

** 40 g ar 400 ml ūdens.

Sastāvs: 60% saharoze, 25% maltodekstrīns, skābe (citronskābe), nātrija citrāts, kalcija glikonāts, aromatizētājs, izomaltoze*, biezinātājs (arābisks), kālija citrāts, kalcija laktāts, magnija oksīds, magnija citrāts, krāsvielas (riboflavīni, tartrazīns* *). , spilgti zils FCF).

*( Izomaltoze ir glikozes un fruktozes avots. **) Tartrazīns: var pasliktināt bērnu aktivitāti un uzmanību.

Best Body ISOTONIC pulveris tika izstrādāts sadarbībā ar OSP Stuttgart. Kopš 2010. gada Štutgartes Olimpiskā bāze paļāvās uz Best Body Nutrition produktiem. Vienlaikus esam apņēmušies veikt dopinga profilaksi sporta uztura un uztura bagātinātāju jomā. Šī iemesla dēļ izotoniskais pulveris ir iekļauts Ķelnes sarakstā ®. Izņemot standarta analīzi, kas nepieciešama iekļaušanai Ķelnes sarakstā®, mēs garantējam lielāku drošību, pārbaudot katru atsevišķu saražoto partiju.

* Osmolaritāte 200 - 330 mOsm/kg ūdens (saskaņā ar VO EU Nr. 432/2012).

** Ogļhidrāti palīdz atjaunot normālu muskuļu darbību (kontrakcijas) pēc ļoti intensīvas un/vai ilgstošas ​​fiziskas slodzes, kas iztukšo muskuļu un skeleta muskuļu glikogēna krājumus. Pozitīvs efekts tiek panākts, patērējot kopumā 4 g ogļhidrātu uz 1 kg ķermeņa svara no visiem avotiem atsevišķās devās pirmo 4 stundu laikā un ne vēlāk kā 6 stundas pēc ļoti intensīvas un/vai ļoti ilgas fiziskās aktivitātes beigām. . Izraisa muskuļu nogurumu un muskuļu glikogēna krājumus skeleta muskuļos.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Best Body ISOTONIC Powder 600g

15,00 € 11,95 €