• -1,51 €
  • E-CENA
    - 15 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Guarana extract 100g

4968
9,99 €
8,48 € Ietaupi 1,51 €
AR PVN
Novērtējums

Daudzums
Nav noliktavā

2.83 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Guarana ekstrakts 100 g

 

OstroVit Guarana Extract ir dabisks enerģijas pastiprinātājs, pateicoties kuram jūs varat iegūt vairāk enerģijas un uzlabot koncentrēšanos. Papildinājums palīdzēs cīnīties ar fizisko un garīgo nogurumu. Tas var arī palīdzēt jums zaudēt svaru, kā arī ar migrēnu un galvassāpēm. Vai jums vienmēr trūkst enerģijas vai sūdzaties par uzmanības un koncentrēšanās problēmām? Izmēģiniet OstroVit Guarana ekstrakta uztura bagātinātāju.

 

Kam ieteicams lietot guarānas ekstraktu?

 

Guarana ir sava veida vīteņaugs no Brazīlijas, kura sarkanie augļi un, galvenais, sēklas satur kofeīnu. Guarānas stimulējošās īpašības ir zināmas jau sen, un šī psihostimulējošā auga iedarbība ir līdzīga kafijai, taču parasti saglabājas daudz ilgāk. Papildus enerģijai guarāna uzlabo koncentrēšanās spējas un palīdz labāk tikt galā ar stresu.

Regulāra guarānas ekstrakta lietošana var ietekmēt taukaudu šķīšanu, padarot produktu par lielisku izvēli diētas ievērotājiem. Turklāt tas var nomākt izsalkumu un veicināt celulīta samazināšanos. Pateicoties tanīna saturam, guarānai piemīt arī antibakteriālas īpašības. OstroVit Guarana Extract uztura bagātinātājs ir nepieciešams, ja:

 

vienmēr trūkst enerģijas

esat garīgi noguris

grūti izturēt stresu

 grūti koncentrēties

problēmas ar atmiņu

ciešat no galvassāpēm

vēlaties zaudēt svaru

 

UZTURVĒRTĪBA 500 mg (1 porcija):

 

Guarānas sēklu ekstrakts, no kura: 500 mg

- kofeīns (22%) 110 mg

 

Produkta neto svars: 100 g

 

Porcijas vienā konteinerā: 200

 

Porcijas lielums: 500 mg

 

SASTĀVDAĻAS: Guarānas sēklu ekstrakts (Paullinia cupana Kunth) standartizēts līdz 22% kofeīna.Produkts var saturēt pienu (tai skaitā laktozi), soju, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos, zivis.

 

LIETOŠANA: 1 porciju - 500 mg (1 mērkarote) dienā ēšanas laikā, uzdzeriet ūdeni. Izmantojiet mērtrauku (1 ml), kas iekļauts iepakojumā.

 

Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Neizmantojiet produktu kā daudzveidīga uztura aizstājēju (aizstājēju). Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Nelietot produktu bērniem, grūtniecēm vai sievietēm, kas baro bērnu ar krūti. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Guarana extract 100g

9,99 € 8,48 €