• -8,01 €
  • E-CENA
    - 31 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Pharma Beef Colostrum 100 g

5669
26,00 €
17,99 € Ietaupi 8,01 €
AR PVN

Novērtējums
Daudzums

6.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Pulveris, kas bagātināts ar jaunpienu OstroVit Pharma jaunpiens

OstroVit Pharma liellopu gaļas jaunpiens ir pulverveida produkts, kas satur žāvētu liellopu jaunpienu. Šī viela ir bagāts imūnglobulīnu avots. OstroVit Pharma līnija ir augstas kvalitātes uztura bagātinātāju sastāvs, kas paredzēts pat visprasīgākajiem lietotājiem, kuri zina, kas viņiem ir vissvarīgākais.

300 mg imūnglobulīna G katrā piedevas porcijā

Liellopu gaļas jaunpiens – kas tas īsti ir?

Liellopu gaļas jaunpiens ir viens no kaltēta liellopu jaunpiena nosaukumiem, ko iegūst no govs piena. Jau kādu laiku, pateicoties tehnoloģiskajām iespējām, to var izolēt un iegūt kā uztura bagātinātājos iekļautu vielu. Liellopu jaunpiens ir pirmais izdalījums (mazuļa piens), ko mātes ķermenis izdala dažu dienu laikā pēc piedzimšanas. Nosaukums "jaunpiens" nav nejaušs - tā dzeltenīgās krāsas dēļ. Jaunpiens neapšaubāmi atšķiras no piena ar savu sastāvu un īpašībām – tajā ir daudz vairāk olbaltumvielu un fermentu, kuru uzdevums ir nodrošināt jaundzimušo ar barojošu pārtiku. Tas savukārt būtiski pozitīvi ietekmē zarnu mikrofloras attīstību, kas vienbalsīgi ir viens no pirmajiem un svarīgākajiem soļiem imunitātes veidošanā. Īpaši vērts pievērst uzmanību tam, ka jaunpiens satur G tipa imūnglobulīna antivielas, kas ir olbaltumvielas, kas iesaistītas normālā imūnsistēmas darbā.

Produkta neto svars: 100 g

Porcijas vienā konteinerā: 100

1 porcija: 1 g

Aktīvās sastāvdaļas 1 porcija (1 g) 2 porcijas (2 g)

Liellopu jaunpiens, no tiem: 1000 mg 2000 mg

- imūnglobulīni G (30%) 300 mg 600 mg

Sastāvs: Žāvēts liellopu jaunpiens (no govs piena), kas satur 30% imūnglobulīna G, aromatizētājs, biešu sulas koncentrāta pulveris, saldinātājs: sukraloze.

Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), soju, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos, zivis.

Lietošana: izšķīdiniet vienu produkta porciju 1 g (3 mērkarotes) 20 ml (3 ēdamkarotes) ūdens vai piena. Lietojiet 1-2 porcijas dienā. Produktu var pievienot arī auzu pārslām, smūtijiem vai jogurtam. Izmantojiet mērtrauku (1 ml), kas iekļauts iepakojumā.

Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Neizmantojiet produktu kā daudzveidīga uztura aizstājēju (aizstājēju). Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Nenorīt, ja Jums ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Bērni, grūtnieces vai sievietes, kas baro bērnu ar krūti, nedrīkst lietot šo produktu. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt šo iepakojumu cieši noslēgtu sausā vietā 15-25°C temperatūrā. Sargāt no tiešiem saules stariem.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Pharma Beef...

26,00 € 17,99 €