• -5,05 €
  • E-CENA
    - 20 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Marine Collagen & Hyaluronic Acid 200g Jūrinis kolagenas

5502
25,00 €
19,95 € Ietaupi 5,05 €
AR PVN
Novērtējums
Daudzums

6.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit jūras kolagēns + hialuronskābe + vitamīns C ir trīs aktīvo vielu komplekss pulvera veidā, izšķīdināts ūdenī, ar kokosriekstu un persiku garšu. Produkts cita starpā satur I tipa zivju kolagēna peptīdus, hialuronskābi un vitamīnu C. Produkts paredzēts ikvienam, kam rūp skaists un veselīgs ādas izskats, kā arī tiem, kas nodarbojas ar sportu.

2200 mg I tipa zivju kolagēna peptīdu ar hialuronskābi un C vitamīnu vienā porcijā

Garšīga kokosriekstu-persiku garša

Ideāla kombinācija – kolagēns, hialuronskābe un C vitamīns

LOCĪTAVĀM, CĪKSLĀM UN SKRIMŠĻIEM – tādas sastāvdaļas kā I tipa jūras kolagēns, hialuronskābe un C vitamīns var palīdzēt atbalstīt muskuļu, skeleta un saistaudu funkcijas.

ĀDAS UZLABOŠANA - aktīvo vielu komplekss var pozitīvi uzlabot ādas tvirtumu un elastību.

VIEGLI LIETOJAMA – vienkārši vienu vai divas reizes dienā izšķīdiniet ūdenī 4 karotes pulvera un izdzeriet.

GARŠA GARŠA – Persiku ar kokosriekstu augļu garša padara regulāru lietošanu baudu.Produkta materiālu īpašības:

Kolagēns. Tas ir viens no svarīgākajiem cilvēka organismā atrodamajiem proteīniem. Tas ir galvenais ādas, cīpslu, kaulu, locītavu būvmateriāls. Tas ietekmē saistaudu integritāti, izturību un elastību. Palielināta fiziskā aktivitāte aktivizē kolagēna zuduma procesu, tāpēc tā papildināšana intensīvas fiziskās aktivitātes un treniņu laikā ir ļoti svarīga. Visizdevīgākais kolagēna veids ir I tipa zivju kolagēna peptīdi ar C vitamīnu.

Hialuronskābe. Viena no lielākajām hialuronskābes priekšrocībām ir tās pozitīvā ietekme uz kaulu, locītavu un saistaudu darbību. Pateicoties savām īpašībām, tas var arī palīdzēt palielināt ādas elastību, paātrināt atveseļošanos pēc traumām, griezumiem, skrāpējumiem vai mīksto audu bojājumiem.

C vitamīns. Vitamīns, kas pazīstams ar daudzām vērtīgām īpašībām. Spēcīgs antioksidants. Galvenokārt atbild par pareizu saistaudu un kaulu darbību. Produkta sastāvā esošais C vitamīns kā kolagēna piedeva, pateicoties kam tas atbalsta pareizu tā sintēzi, kas savukārt ļoti ietekmē skrimšļa, smaganu, ādas un zobu darbību.

Uztura deklarācija:

Porcijas vienā konteinerā: 80

1 porcija: 2500 mg

2500 mg 1 porcijai / 5000 mg 2 porcijām

Zivju kolagēna peptīdi (hidrolizēti) 2200 mg / 4400 mg

C vitamīns 80 mg (100%*) / 160 mg (200%*)

Hialuronskābe (nātrija hialuronāts) 40 mg / 80 mg

 *RMV- ieteicamā uzturvērtība

Sastāvdaļas: Zivju kolagēna peptīdi (hidrolizēti), L-askorbīnskābe (C vitamīns), skābuma regulētājs: citronskābe; smaržvielas, hialuronskābe (nātrija hialuronāts), koncentrēta biešu sula, saldinātāji: sukraloze, acesulfāms K; krāsa: karotīni.

Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), sojas pupiņas, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos.Lietošana: izšķīdiniet vienu 2500 mg produkta porciju (4 pilnas mērkarotes) 100 ml ūdens. Izmantojiet mērtrauku (1 ml), kas iekļauts iepakojumā. Lietojiet 1-2 porcijas dienā.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Marine Collagen &...

25,00 € 19,95 €