• -2,70 €
  • E-CENA
    - 22 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Aqua Kick Pear Power 300g

6064
12,00 €
9,30 € Ietaupi 2,70 €
AR PVN
Novērtējums
Daudzums

3.10 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Aqua Kick Pear Power (neto daudzums 300g)

Liels kofeīna daudzums (10g - 200mg kofeīna vienā porcijā) nav ieteicams bērniem, grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

OstroVit Aqua Kick Pear Power ir moderns uztura bagātinātājs, kas paredzēts, lai sniegtu jums vairāk enerģijas. Pateicoties divu aktīvo vielu - taurīna un kofeīna - kombinācijai, jūs ne tikai kļūstat enerģiskāks, bet arī ātrāk atgūstaties. Reģenerējošo un vielmaiņu atbalstošo īpašību dēļ Pear Power uztura bagātinātājs ir ieteicams galvenokārt fiziski aktīviem cilvēkiem. Vai vēlaties uzlabot savu sniegumu sportā vai jums ir nepieciešams papildu spēks? Izmēģiniet mūsu barojošo sulīgo bumbieru garšas uztura bagātinātāju.

Kāpēc izmantot OstroVit Aqua Kick Pear Power?

OstroVit Aqua Kick Pear Power ir enerģisks taurīna un kofeīna maisījums, kas var palīdzēt jums kļūt stiprākam un motivētākam, kā arī paātrināt atveseļošanos pēc treniņa. Aqua Kick Pear Power lieliski aizstās kafiju un enerģijas dzērienus.

Sastāvā esošās aktīvās vielas var palīdzēt stiprināt reakciju, refleksus un uzturēt kustību koordināciju. Visas šīs funkcijas ir ļoti svarīgas, ja vēlaties veikt efektīvu treniņu.

Izmēģiniet OstroVit Aqua Kick Pear Power, ja:

vēlas vairāk motivācijas un enerģijas rīkoties

efektīvāka apmācība

mazināt nogurumu

ātrāk atgūties

labākam garastāvoklim

Iespējas:

Aqua Kick sērijas uztura bagātinātājs Pear Power ir viens no ātrākajiem un vienkāršākajiem veidiem, kā piepildīties ar enerģiju pirms treniņa vai intensīvas aktivitātes. Vienkārši sajauciet 10 g pulvera ar 200 ml ūdens un izbaudiet rezultātu.

Uzturvērtība Porcija 10g / 100 ml šķidruma

Enerģētiskā vērtība 120 kJ / 28/ kcal 57 kJ / 13 kcal

Tauki 0 g / 0 g

- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g / 0 g

Ogļhidrāti 7,0 g / 3,3 g

- no tiem cukurs 1,5 g / 0,7 g

Olbaltumvielas 0 g / 0 g

Sāls 0 g / 0 g

Aktīvās sastāvdaļas Taurīns 500 mg / 238 mg

Kofeīns 200 mg / 95,24 mg

Sastāvs: Maltodekstrīns, skābuma regulētājs: citronskābe; aromatizētāji, taurīns, bezūdens kofeīns, saldinātāji: sukraloze, acesulfāms K; saķeres regulators: silīcija dioksīds; krāsa: karotīns.

Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), soju, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos, zivis.

Lietošana: izšķīdiniet vienu produkta porciju 10 g (1 pilna kauss) 200 ml ūdens. Lietojiet 1 porciju katru dienu. Produkts ir paredzēts pieaugušajiem.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Aqua Kick Pear...

12,00 € 9,30 €