• -6,05 €
  • E-CENA
    - 24 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Olimp Thermo Speed Extreme 120 kaps.

3801
25,00 €
18,95 € Ietaupi 6,05 €
AR PVN
Novērtējums
(4)
Daudzums

6.32 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Olimp Thermo Speed ​​Extreme ® ir uztura bagātinātājs, kas izstrādāts, lai palīdzētu sadedzināt taukaudus, vienlaikus aizsargājot lieso muskuļu masu.

Olimp Thermo Speed ​​Extreme ® satur zinātniski atlasītu un līdzsvarotu sastāvdaļu maisījumu, lai nodrošinātu šī uztura bagātinātāja efektivitāti. Satur aktīvākos termogēnus – epigalokatekīnu (EGCG), bio piperīnu, tirozīnu, sinefrīnu un kofeīnu. Kas ir termogēnika? Termogēnika – pārtikas preparāti, kas aktivizē termoģenēzi (tauku sadedzināšanu karstā dispersijā), vienlaikus veicinot olbaltumvielu sintēzi.

Olimp Thermo Speed ​​Extreme ® palīdz samazināt tauku nogulsnes un vienlaikus attīstīt lieso ķermeņa masu. Tādējādi Olimp Thermo Speed ​​Extreme ® ir ideāls tauku sadedzināšanas līdzeklis tiem, kas vēlas iegūt skaistas ķermeņa formas.

 

NETO SATURS: 120 kapsulas (120 porcijas).

 

Porcija (2 kapsulas) satur:

Zaļās tējas ekstrakts 500 mg

Kurā – 55% EGCG 275 mg

Rūgtā apelsīna mizas ekstrakts (6,0%) 334 mg

Kurā – 20 mg sinefrīna

Guarānas ekstrakts (22%) 182 mg

Kurā – 40 mg kofeīna

Bezūdens kofeīns 160 mg

Bioperin® (95%) 5,0 mg

Tirozīns 1000 mg

 

SASTĀVDAĻAS: Tirozīns, zaļās tējas ekstrakts, rūgtā apelsīna mizas ekstrakts, guarānas ekstrakts, kofeīns, melno piparu ekstrakts, pretsalipes vielas – mikrokristāliskā celuloze, magnija stearāts, kapsula – želatīns.

LIETOŠANA: 1 kapsula divas reizes dienā. 30 min. pirms brokastīm un pusdienām.

BRĪDINĀJUMI: Satur kofeīnu. Nav ieteicams grūtniecēm un sievietēm zīdīšanas laikā! (200 mg / 2 kapsulas). Nav paredzēts personām, kas jaunākas par 18 gadiem. Nelietot hipertensijas (paaugstināta asinsspiediena) vai citu zāļu lietošanas gadījumā. Nelietojiet vairāk kā 2 kapsulas vienlaikus. Nav ieteicams lietot mazāk nekā 6 stundas pirms gulētiešanas. Ja pamanāt kādas izmaiņas veselības stāvoklī, samaziniet dienas devu vai pārtrauciet produkta lietošanu un konsultējieties ar ārstu. Nelietojiet šo produktu kopā ar citiem produktiem, kas satur kofeīnu vai citus stimulatorus. Nepārsniedziet noteikto ieteicamo devu. Uztura bagātinātāju nedrīkst izmantot kā pārtikas aizstājēju. Svarīgs ir daudzveidīgs, sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Sargāt no bērniem.

UZGLABĀŠANA: Uzglabāt sausā, vēsā, bērniem nepieejamā vietā, sargāt no tiešiem saules stariem.

RAŽOTĀJS: OLIMP Labaratories, Polija.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (4)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Olimp Thermo Speed Extreme...

25,00 € 18,95 €