ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

MuscleTech 100 Premium Whey Protein Plus 908g

0,00 €
AR PVN
Novērtējums

Daudzums
Nav noliktavā

0.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Ar olbaltumvielām bagātināts pulveris MUSCLETECH 100% PREMIUM sūkalu proteīns ar saldinātāju (-iem)
 
MuscleTech® Premium 100% Whey Protein Plus ir uzlabots proteīns, kas ir pārāks par parastajiem sūkalu proteīniem. Šī formula nodrošina 20 gramus olbaltumvielu no 100% tīra sūkalu olbaltumvielu koncentrāta, sūkalu olbaltumvielu izolāta un sūkalu peptīdiem. Turklāt katrā porcijā jūs saņemat ļoti efektīvu atjaunojošo maisījumu (no kreatīna, leicīna, izoleicīna, valīna un glutamīna).
 
Porcija (40g) satur:
 
Enerģētiskā vērtība - 585kJ / 140kcal,
Tauki - 2 g (no tiem piesātinātās taukskābes - 1 g, trans-taukskābes - 0 g),
Holesterīns - 60 mg,
Ogļhidrāti - 9g (no tiem cukuri - 3g),
Olbaltumvielas - 20g,
Kalcijs - 110 mg (11% RMV),
Sāls - 130mg.
Sastāvdaļas: sūkalu olbaltumvielu maisījums (sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, sūkalu olbaltumvielu izolāts, hidrolizēts sūkalu olbaltumvielu izolāts), maltodekstrīns, reģenerācijas maisījums (kreatīna monohidrāts, L-leicīns, L-izoleicīns, L-valīns, L-glutamīns), dabīgs un mākslīgs vielas, biezinātāji (celulozes sveķi, ksantāna sveķi, karagenīns), biešu pulveris (krāsviela), emulgators silīcija dioksīds, ābolskābe, sāls, sojas vai saulespuķu lecitīns, skābuma regulētājs citronskābe, saldinātāji acesulfāms K un subklārs
Lietošana: sajauciet 1-2 porcijas (1-2 karotes) ar 180-350ml ūdens vai vājpiena. Lietojiet starp ēdienreizēm, pirms un pēc treniņa. Nepārsniedziet 5 porcijas 24 stundu laikā. Nepārsniedziet noteikto ieteicamo devu. Produkts jāuzglabā bērniem nepieejamā vietā. Neizmantot kā pārtikas aizstājēju. Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
 
Ražotājs: Health Sciences U.S.A. Inc. 1105 North Market Street, Suite 1330, Vilmingtona, DE19801. ASV

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality