• -3,51 €
  • E-CENA
    - 23 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Coffee with Mushrooms 150 g

5583
15,00 €
11,49 € Ietaupi 3,51 €
AR PVN

Novērtējums

Daudzums
Nav noliktavā

3.83 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Kafija OstroVit Kafija ar sēnēm 150 g

Satur kofeīnu; nav ieteicams lietot bērniem un grūtniecēm (kofeīna saturs 120 mg vienā porcijā); nelietot kopā ar citiem produktiem, kas ir kofeīna avots vai citas sastāvdaļas ar līdzīgu iedarbību.

OstroVit sēņu kafija ir diezgan abstrakti skanošs jauninājums, taču tas kļūst arvien populārāks, pateicoties kafijas pupiņu savienojumam ar vērtīgu un barojošu Āzijas sēņu ekstraktiem. Apvienojot dabīgo šķīstošo robusta kafiju ar dabīgiem ekstraktiem, ikviens kafijas cienītājs papildus enerģētiskajam kofeīnam atradīs daudz vērtīgu polisaharīdu. Tātad, ja meklējat veselīgāku un bagātīgāku alternatīvu savai ikdienas rīta kafijas tasei, izvēlieties OstroVit kafiju ar sēnēm un izbaudiet tās neatkārtojamo garšu un aromātu!

Vairāk nekā 20 tases kafijas vienā iepakojumā

120 mg kofeīna vienā porcijā

Unikāla kafijas garša un aromāts, pateicoties unikālai sastāvdaļu kombinācijai

Lieliski piemērots vegāniem un veģetāriešiem

Kafija

Tas ir bijis dzēriens, ko gadsimtiem ilgi lolojuši cilvēki visā pasaulē. Pārtikas tehnoloģiju attīstība ir novedusi pie tā, ka mēs varam izvēlēties no dažādām tās formām un veidiem. Tā regulāra lietošana vairs nedrīkst būt saistīta ar negatīvu ietekmi uz veselību. Mūsu Extreme OstroVit kafija ir īpaši izstrādāta cilvēkiem, kuri mīl kafijas garšu un gatavo to, kad jūtas nomākts un viņiem ir nepieciešams stimuls. Cita starpā tas ir bagāts ar:

Kofeīns – iegūts no robustas pupiņām. Kofeīns ir alkaloīds ar stimulējošām, enerģētiskām un veiktspēju uzlabojošām īpašībām, tāpēc to tik viegli pievieno daudziem dzērieniem un uztura bagātinātājiem.

Čagas sēņu ekstrakts un lauvas krēpes ekstrakts — gadiem ilgi saglabāta polisaharīdu bagātība dabīgu pulverveida Āzijas sēņu veidā.

L-teanīns ir aktīva neolbaltumvielu aminoskābe, kas dabiski atrodama kafijas pupiņās. L-teanīns palīdz nomierināt un atslābināt ķermeni, neizraisot miegainību. Tas atbalsta optimālu garīgo un fizisko labsajūtu.

B3 vitamīns – niacīns – atbalsta pareizu nervu sistēmas darbību un ir būtisks pareizas enerģijas metabolisma uzturēšanai. Turklāt tas piedalās pareizu psiholoģisko funkciju uzturēšanā un palīdz mazināt nogurumu un nespēku.

Sastāvs: Dabīgā robusta kafija, čagas sēņu ekstrakts (Inonotus obliquus) standartizēts 40% polisaharīdi, lauvas krēpes ekstrakts (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standartizēts 30% polisaharīdi, L-teanīns, bezūdens kofeīns, inozitola heksacinikotināts .

Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), sojas pupiņas, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos, zivis.

Lietošana: aplej 7 g produkta (2 pilnas kausiņas) ar karstu ūdeni apmēram 160 - 180 ml un samaisa. Lietojiet vienu reizi dienā.

Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Neizmantojiet produktu kā daudzveidīga uztura aizstājēju (aizstājēju). Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Produktu nedrīkst lietot bērni, grūtnieces un sievietes, kas baro bērnu ar krūti. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Coffee with...

15,00 € 11,49 €