• -0,21 €
  • E-CENA
    - 10 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Sex Pro Shot Women 100ml

5584
2,00 €
1,79 € Ietaupi 0,21 €
AR PVN

Novērtējums
(1)
Garša
Daudzums

0.60 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Dzēriens OstroVit Sex Pro Women Shot 100 ml

OstroVit Sex Pro Women Shot ir pat desmit aktīvo sastāvdaļu komplekts ar garšīgu, sulīgu arbūza un zemeņu garšu. Paredzēts daiļā dzimuma pārstāvēm, tas ir mūsu nākamais produkts OstroVit šotu klāstā, kas, cita starpā, satur cinku, selēnu, B vitamīnus, aminoskābes un žeņšeņa, mātītes un makas sakņu ekstraktu. Vai meklējat produktu ar sastāvdaļām, kas var palīdzēt uzturēt pareizo libido līmeni un vispārējo seksuālo veiktspēju? Izmēģiniet mūsu OstroVit Sex Pro Women Shot 100 ml - lielisks produkts visām sievietēm ar vitamīniem, mikroelementiem un augstākās kvalitātes augu ekstraktiem vienā pudelē!

100 ml ir viena dzeršanai gatava porcija

Augstākās kvalitātes kombinācija - līdz 10 aktīvajām vielām

Īpaši izstrādāta formula sievietēm

Kas ir libido un vai tā līmeni var ietekmēt arī sievietes?

Libido ir dzimumtieksme, t.i. uzbudinājums, lai apmierinātu seksuālās vajadzības. Tās līmenis ir atkarīgs no daudziem faktoriem, tostarp no pareiza hormonu līdzsvara. Zema libido cēloņi ir fizisko aktivitāšu trūkums, nepareizs uzturs un miegs, un vissvarīgākais stress. Uztura bagātinātāju pasaulē vīriešiem netrūkst produktu, bet sievietēm tas ir daudz mazāks. Mēs arī padomājām par jums un izveidojām koncentrētu šāvienu formulu, kas var papildināt jūsu ikdienas uzturu:

A-AKG jeb L-arginīna alfa-ketoglutarāts – uzrāda spēcīgu efektu slāpekļa oksīda ražošanas un izdalīšanās palielināšanā, kas veicina labāku asinsriti.

L-citrulīna malāts – tāpat kā L-arginīns, tas palīdz uzlabot asins plūsmu, atbalsta arginīna un ornitīna sintēzi organismā, tāpēc tas var palīdzēt regulēt asinsspiedienu un palielināt muskuļu spēku slodzes laikā.

Beta-alanīns – demonstrē spēju buferizēt muskuļus, kā rezultātā aizkavējas nogurums augstas intensitātes slodzes laikā.

Maca sakņu ekstrakts – tiek uzskatīts, ka Maca pozitīvi ietekmē libido līmeni un seksuālās funkcijas saglabāšanu.

Žeņšeņa saknes ekstrakts ir vērtīgu ginsenosīdu avots, kas, tāpat kā arginīns, palielina slāpekļa oksīda sintēzi un palīdz uzlabot asinsriti. Daudzi avoti ziņo arī par pozitīvu ietekmi uz psihofizisko sniegumu.

Ārstnieciskais mātītes sēklu ekstrakts – mātītes sēklas ir izmantotas medicīnā daudzus gadus, pateicoties tajās esošajām gļotādas vielām.

Cinks - palīdz uzturēt normālu auglību un normālas reproduktīvās funkcijas, piedalās šūnu dalīšanās procesā, atbalsta veselīgu ādu, matus un nagus.

Selēns – palīdz uzturēt veselus matus un nagus, atbalsta pareizu imūnsistēmas un vairogdziedzera darbību.

Niacīns – B3 vitamīns – palīdz uzturēt veselīgu ādas stāvokli, atbalsta nervu sistēmas darbu, tādējādi veicinot noguruma un nespēka mazināšanos.

Pantotēnskābe - B5 vitamīns. Cita starpā tas veicina pareizu steroīdu hormonu, D vitamīna un dažu neirotransmiteru sintēzi un metabolismu. Tas arī atbalsta pareizu enerģijas metabolismu un nervu sistēmas darbību.

Uzturvērtības deklarācija porcijai 100 ml % RMV*

A-AKG, no tiem: 4200 mg -

- L-arginīns 2730 mg -

L-citrulīna malāts, no tiem: 1800 mg -

- L-citrulīns 1170 mg -

Beta-alanīns 150 mg -

Maka saknes ekstrakts 50 mg -

Žeņšeņa saknes ekstrakts, no tiem: 70 mg -

- ginsenosīdi (20%) 14 mg -

Grieķu sēklu ekstrakts 25 mg -

Cinks 15 mg 150%*

Selēns 28 μg 51%*

Niacīns 16 mg 100%*

Pantotēnskābe 5mg 83%*

*RMV – ieteicamā uzturvērtība

Sastāvdaļas: Ūdens, L-arginīna alfa-ketoglutarāts (A-AKG), ābolu sula no ābolu sulas koncentrāta 20%, L-citrulīna malāts, aromatizētāji, beta-alanīns, žeņšeņa saknes ekstrakts (Panax ginseng C. A. Meyer), standartizēts līdz 20%. ginsenosīdi, cinka pikolināts (cinks), konservanti: kālija sorbāts, nātrija benzoāts; makas sakņu ekstrakts (Lepidium meyenii Walp.), mātītes sēklu ekstrakts (Trigonella foenum-graecum L.) DER 4:1, saldinātāji: sukraloze, acesulfāms K; inozitola heksanikotināts (niacīns), L-selenometionīns (selēns), kalcija D-pantotenāts (pantotēnskābe).

Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), sojas pupiņas, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos, zivis.

Lietošana: Dzert 1 pudeli (100 ml) vienu reizi dienā, aptuveni 30 minūtes pirms dzimumakta. Nogulumi ir dabiska parādība. Pirms lietošanas sakratiet. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī, izlietot 24 stundu laikā.

Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu piedevas sastāvdaļu. Nelietot kopā ar alkoholu. Produkts nav ieteicams bērniem, grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti. Uztura bagātinātāju nevajadzētu lietot kā daudzveidīga uztura aizstājēju. Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids.

Uzglabāt sausā, vēsā vietā 2-25°C temperatūrā. Sargāt no saules gaismas un aukstuma. Uzglabāt maziem bērniem nepieejamā vietā.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (1)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Sex Pro Shot Women...

2,00 € 1,79 €