• -1,10 €
  • E-CENA
    - 5 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Maxler Bcaa+Glutamine 300g

5390
23,00 €
21,90 € Ietaupi 1,10 €
AR PVN
Novērtējums

Garša
Daudzums
Prece pieejama opcionāli

7.30 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Maxler BCAA+Glutamīns ir trīs sazarotu ķēdes aminoskābju komplekss kopā ar L-glutamīnu. Ar saldinātājiem. Neto daudzums 300g

Trīs aminoskābes grupā, ko sauc par BCAA (sazarotās ķēdes aminoskābes), ir būtiskas. Pirmkārt, tāpēc, ka organisms nespēj tās ražot. Un, otrkārt, fiziskas slodzes, treniņu laikā vai nepieciešamo vielu trūkuma gadījumā tieši šīs aminoskābes muskuļi izmanto vispirms. Leicīns ir vissvarīgākā aminoskābe, un to ieteicams papildināt pat tad, ja kopējais olbaltumvielu daudzums ir pietiekami augsts. BCAA ir zinātniski pierādītā attiecībā 2:1:1 (leicīns, izoleicīns, valīns). Tas satur arī L-glutamīnu, kas ir svarīgs šūnu reģenerācijā, aptur muskuļu katabolismu (deģenerāciju) un ir būtisks veselīgai zarnu darbībai.

Maxler BCAA+Glutamine satur 6 g BCAA aminoskābju un 3 g L-glutamīna vienā porcijā. Šai unikālajai formulai ir dabisks aromāts, un tā ir lieliski piemērota atveseļošanai pēc smagiem treniņiem.

LIETOŠANA: sajauciet 1 porciju (10 g) ar 250 ml ūdens. Lietojiet 1 porciju pirms treniņa un 1 porciju pēc treniņa.

UZTURA UN ENERĢIJAS VĒRTĪBA 100 g / 10 g (1 porcija):

Enerģētiskā vērtība 123 kJ (29 kcal) / 12 kJ (3 kcal)

Tauki 0 g / 0 g

No tiem piesātinātās taukskābes 0 g / 0 g

Ogļhidrāti 3,4 g / 0,34 g

No tiem cukurs <0,5g / <0,1g

Diētiskās šķiedras <0,5 g / <0,1 g

Olbaltumvielas 77 g / 7,7 g

Sāls 0 g / 0 g

Aminoskābju saturs 100 g / 10 g (1 porcijā):

BCAA aminoskābes 60 g / 6 g:

L-leicīns 30 g / 3 g

L-izoleicīns 15 g / 1,5 g

L-valīns 15 g / 1,5 g

L-glutamīns 30 g / 3 g

Porciju skaits iepakojumā: 30 porcijas (300 g).

SASTĀVDAĻAS:

Arbūzu garša: L-leicīns, L-glutamīns, L-izoleicīns, L-valīns, skābuma regulētājs (citronskābe), maltodekstrīns, aromatizētājs, saldinātāji (sukraloze, kālija acesulfāms), emulgators (saulespuķu lecitīns), krāsviela (biešu sarkanais).

Greipfrūtu garša: L-leicīns, L-glutamīns, L-izoleicīns, L-valīns, skābuma regulētājs (citronskābe), maltodekstrīns, aromatizētājs, saldinātāji (sukraloze, kālija acesulfāms), emulgators (saulespuķu lecitīns), krāsvielas (biešu sarkanais, beta). - karotīns).

Apelsīnu garša: L-leicīns, L-glutamīns, L-izoleicīns, L-valīns, skābuma regulētājs (citronskābe), maltodekstrīns, aromatizētājs, saldinātāji (sukraloze, kālija acesulfāms), emulgators (saulespuķu lecitīns), krāsviela (beta-karotīns) .

Zaļais ābols - bumbieru garša: L-leicīns, L-glutamīns, L-izoleicīns, L-valīns, skābuma regulētājs (citronskābe), maltodekstrīns, aromatizētājs, saldinātāji (sukraloze, kālija acesulfāms), emulgators (saulespuķu lecitīns), krāsviela ( beta karotīns).

Augļu punča garša: L-leicīns, L-glutamīns, L-izoleicīns, L-valīns, skābuma regulētājs (citronskābe), maltodekstrīns, aromatizētājs, saldinātāji (sukraloze, kālija acesulfāms), emulgators (saulespuķu lecitīns), krāsviela (beta-karotīns). ).

Ražots rūpnīcā, kurā izmanto olas, pienu, soju, zemesriekstus un citus riekstus. 

Nepārsniedziet ieteikto devu. Produktu nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Svarīgs ir sabalansēts un daudzveidīgs uzturs un veselīgs dzīvesveids.

RAŽOTĀJS: GTI Gmbh, Konigsallee 92a, 40212 Diseldorfa, Vācija.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Maxler Bcaa+Glutamine 300g

23,00 € 21,90 €