• -0,35 €
  • E-CENA
    - 18 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Best Body BCAA Aminobolin 25ml

3210
2,00 €
1,65 € Ietaupi 0,35 €
AR PVN
Novērtējums
Daudzums

0.55 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Best Body BCAA Aminobolin 25ml

augstas kvalitātes sūkalu proteīna hidrolizāts

bez kolagēna proteīna

bagātināts ar B6 vitamīnu

ideāls pēc treniņa

praktiska ampula ceļošanai

Ar BCAA Aminobolin Best Body Nutrition piedāvā praktisku ampulu ar augstas kvalitātes sūkalu proteīna hidrolizātu, kas nesatur kolagēna proteīnus. 25 ml porcija satur 1,9 g BCAA. BCAA ir sazarotu ķēžu aminoskābju nosaukums angļu valodā. Tas ietver izoleicīnu, leicīnu un valīnu. Šīs aminoskābes ir neaizstājamas, kas nozīmē, ka tās ir jāpiegādā ķermenim ar pārtiku. Aminoskābes pašas ir olbaltumvielu pamatelementi. Olbaltumvielas ne tikai atbalsta muskuļu masu, bet arī palīdz uzturēt normālus kaulus. Pievienotais B6 vitamīns var palīdzēt uzturēt normālu olbaltumvielu un enerģijas vielmaiņu un normālu imūnsistēmas darbību.

Īstais laiks izdzert Best Body Nutrition BCAA Aminobolin ampulu ir uzreiz pēc treniņa, jo spēka treniņš īpaši stimulē muskuļu proteīnu sintēzi. Mērķtiecīga olbaltumvielu piegāde nodrošina pozitīvu olbaltumvielu līdzsvaru muskuļos un tādējādi optimāli izmanto proteīna pozitīvo ietekmi. Dienās, kad nav treniņu, ampulu ieteicams lietot uzreiz pēc pamošanās.

Praktiskās Best Body Nutrition BCAA Aminobolin ampulas ir ideāli piemērotas proteīna padevei ceļā vai tūlīt pēc treniņa, jo tās iekļaujas jebkurā rokassomiņā vai sporta somā.

Uzturvērtība:

Vienai porcijai (25 ml)

BCAA 1,9 g

B6 vitamīns 1,4 mg 100% RPN

Sastāvs: Ūdens, 42% sūkalu proteīna hidrolizāts, skābe (pienskābe), aromatizētājs, emulgators (taukskābju mono- un diglicerīdi), saldinātāji (nātrija ciklamāts, acesulfāms K, sukraloze, saharīns), konservants (nātrija benzoāts), biezinātājs ( ksantāna sveķi). ), piridoksīna hidrohlorīds.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Best Body BCAA Aminobolin 25ml

2,00 € 1,65 €