ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Chocolate Flavoured Sauce 350g

6033
3,50 €
AR PVN
Novērtējums
(4)
Garša
Daudzums

1.17 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Chocolate Flavoured Sauce  (neto daudzums 350g)

OstroVit garšīga mērce bez cukura! Produkts ir lieliska piedeva desertiem, pankūkām, kūkām un uzkodām ar zemu tauku saturu un tiem, kas vēlas samazināt ikdienas kaloriju patēriņu. Vai meklējat saldu piedevu un desertu, kas atvieglos ķermeņa saglabāšanu? Vai varbūt jūs ievērojat zemu ogļhidrātu diētu? Izmēģiniet mūsu jaunākās mērces bez cukura. Izvēlieties savu iecienītāko garšu un izbaudiet to bez ierobežojumiem. Viena mērces porcija satur tikai 0,8 kalorijas!

OstroVit mērces bez cukura!

Lai gan lielākā daļa no mums mīl saldumus, pārēšanās var radīt nepatīkamas sekas veselībai un izskatam. Mūsu jaunākā bezcukura mērču līnija pierāda šo apgalvojumu! Kā tas vispār iespējams? Viena mūsu mērces porcija satur mazāk par vienu kaloriju. Turklāt produkts pilnībā nesatur cukura, tauku un citu ogļhidrātu pēdas. Tas satur divus saldinātājus ar zemu glikēmisko indeksu: eritritolu un sukralozi, kā arī bambusa šķiedru, kas ir svarīgs nešķīstošo šķiedrvielu avots.

Mūsu bezkaloriju mērces ir lieliska alternatīva augstas kaloritātes glazūrām, piedevām un krēmiem, kuros ir daudz cukura. Mērcēm ir piecās oriģinālās garšas (šokolāde, skābais ķirsis, šokolāde ar ķiršu, kokosriekstu, zemeņu), ko varat lietot vienas pašas vai sajaukt, lai izveidotu unikālas garšu kombinācijas.

Izvēlieties mūsu mazkaloriju mērci, ja:

tev garšo saldumi

jūs ievērojat zemu kaloriju diētu

vēlaties samazināt kalorijas

meklē veselīgāku alternatīvu treknajām, saldajām mērcēm

Uzturvērtība Porcija (5g) / 100 g

Enerģētiskā vērtība 3 kJ / 0,8 kcal / 60 kJ / 15 kcal

Tauki 0 g / 0,6 g

- no tiem piesātinātās taukskābes 0 g / 0,4 g

Ogļhidrāti 0,4 g / 8,7 g

- no tiem cukuri 0 g / 0 g

- no tiem polihidroksispirti (polioli) 0,4 g / 8,4 g

Šķiedrvielas 0,1 g / 2,8 g

Olbaltumvielas 0 g / 0,6 g

Sāls 0,01 g / 0,21 g

Sastāvs: Ūdens, saldinātājs: eritritols; kakao (3%), bambusa šķiedra, biezinātājs: ksantāna sveķi; dabīgā šokolādes garša, skābuma regulētājs: pienskābe; krāsa: amonjaka karamele; sāls, konservants: nātrija benzoāts; saldinātājs: sukraloze.

Produkts var saturēt pienu (ieskaitot laktozi), sojas pupiņas, zemesriekstus, citus riekstus, sezama sēklas, glutēnu saturošus graudus, olas, vēžveidīgos, zivis.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (4)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Chocolate...

3,50 €