• -0,95 €
  • E-CENA
    - 27 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

PhD Smart Bar Plant 64g

6012
3,50 €
2,55 € Ietaupi 0,95 €
AR PVN
Novērtējums
Garša
Daudzums

0.85 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

PhD Smart Bar Plant proteīna batoniņš ir piemērots vegāniem un veģetāriešiem.

KAS IR SMART BAR PLANT?

Smart Bar Plant ir garšīga uzkoda ar augstu olbaltumvielu un zemu cukura saturu, kas piemērota vegāniem un veģetāriešiem. Batoniņam ir īpaši mīksts proteīna centrs, kas pārklāts ar karameļu un proteīna skaidiņām, kas nodrošina patīkamu kraukšķīgumu našķojoties. Ja ar to nepietiktu, šokolādes pārklājums patiešām atkārto patieso saldo garšu. Smart Bar Plant satur 20 g kvalitatīvu olbaltumvielu un mazāk nekā 1 g cukura (atkarībā no garšas). Turklāt Smart Bar Plant nesatur palmu eļļu.

Uzturvērtības deklarācija 100g / 64g (vienā batoniņā)

Vaniļas fudge garša — citas garšas var atšķirties

Enerģētiskā vērtība 1706kJ/413kcal/1092kJ/265kcal

Tauki 23g / 14g

No tiem piesātinātās taukskābes 11g / 7g

Ogļhidrāti 28g / 18g

No tiem cukurs 1g / 0,7g

Polioli 22g / 14g

Šķiedra 4g / 3g

Olbaltumvielas 32g / 20g

Sāls 0,17g / 0,1g

Sastāvdaļas: Olbaltumvielu maisījums [sojas proteīna izolāts, zirņu proteīna izolāts, ķirbju sēklu proteīns], piena alternatīvais šokolādes pārklājums [kakao sviests, sojas milti, ksilīts, kakao masa, emulgators (saulespuķu lecitīns, dabīgs vaniļas aromāts,]), ​​saldinātājs. (sojas proteīna izolāts, tapiokas ciete, iesala ekstrakts (glutēns), sāls), karameļu slānis [saldinātājs (maltitols), mitrinātājs (augu glicerīns), kokosriekstu eļļa, ūdens, emulgators (saulespuķu lecitīns), biezinātājs (lipeklis, akācija), skābuma regulators (citronskābe), Himalaju sāls], zemesriekstu pasta, mitrinātājs (augu glicerīns), kokosriekstu eļļa, emulgators (saulespuķu lecitīns), dabīgs aromāts, zaļās tējas ekstrakts, Himalaju sāls, saldinātājs (steviola glikozīdi) 25% piena šokolādes pārklājums, riekstu alternatīvais pārklājums. ).

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

PhD Smart Bar Plant 64g

3,50 € 2,55 €