• -1,51 €
  • E-CENA
    - 15 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Green Tea Extract 100g.

4967
9,99 €
8,48 € Ietaupi 1,51 €
AR PVN
Novērtējums
Daudzums

2.83 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Zaļās tējas ekstrakts Neto daudzums 100g.

OstroVit Green Tea Extract ir dabīgs uztura bagātinātājs zaļās tējas lapu pulvera veidā. Produkts satur daudz polifenolu, kuriem ir ļoti svarīga loma organismā. Zaļā tēja maigi stimulē ķermeņa darbību, palīdz sadedzināt taukaudus un atbalsta gremošanu, kā arī stimulē smadzeņu darbību un tai piemīt attīrošas īpašības. Ja ievērojat zemu kaloriju diētu un meklējat uztura bagātinātāju, kas palīdzētu cīnīties ar nevēlamajām mārciņām, jums jāizmēģina zaļās tējas ekstrakts no OstroVit.

Kā darbojas zaļās tējas ekstrakts?

OstroVit zaļās tējas ekstrakts ir bagātīgs vērtīgu uzturvielu avots, tostarp kofeīns, L-teanīns un polifenoli. Pateicoties augstajam antioksidantu saturam, produkts kavē brīvo radikāļu attīstību un tādējādi dabiski attīra organismu. Tam piemīt arī antibakteriālas īpašības un tas aizsargā ādu no kaitīgā UV starojuma. Turklāt tas ļauj uzturēt pareizu holesterīna un cukura līmeni asinīs.

Zaļās tējas ekstrakts ir ieteicams ikvienam, kurš vēlas droši zaudēt svaru, vienlaikus samazinot taukaudus. Papildinājumā iekļautie polifenoli veicina tauku sadalīšanos un tauku šūnu iznīcināšanu. Savukārt kofeīns mazina izsalkuma sajūtu.

Izvēlieties OstroVit zaļās tējas ekstraktu, ja:

vēlaties zaudēt svaru

jūs ievērojat zemu kaloriju diētu

Vai meklējat dabisku antioksidantu?

jūs cīnāties ar augstu holesterīna līmeni

Iespējas:

OstroVit zaļās tējas ekstrakts ir bagāts ar vērtīgiem polifenoliem, kuriem piemīt spēcīga antioksidanta iedarbība – tie attīra organismu no iekšpuses un aizsargā pret kaitīgo UV starojumu un infekcijām. Regulāra lietošana var uzlabot gremošanu un samazināt tauku audus.

PALĪDZ SVARA ZAUDĒŠANAI – zaļās tējas ekstrakts palīdzēs atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Regulāri lietojot, jūs varat viegli samazināt tauku šūnu skaitu un izbaudīt savu sapņu figūru.

ANTIOKSIDANTA ĪPAŠĪBAS – Pateicoties zaļajai tējai, jūs varat viegli attīrīt savu ķermeni. Polifenoli palīdzēs izvadīt brīvos radikāļus un pasargās organismu no oksidatīvā stresa.

AUGU SASTĀVDAĻAS – Zaļās tējas ekstrakts ir dabisks veids, kā izskatīties skaisti un būt veseliem. Uztura bagātinātājs ir izgatavots tikai no vienas sastāvdaļas – tas nesatur pildvielas un citas vielas, kas traucē ekstrakta iedarbību.

VIENKĀRŠA LIETOŠANA – Mūsdienīga augu ekstrakta forma ar augstu aktīvo vielu saturu ir lieliski piemērota, ja jums nepatīk uztura bagātinātāji tabletēs un kapsulās.

UZTURVĒRTĪBA 500 mg (1 porcija):

zaļās tējas lapu ekstrakts (no kura):

polifenoli (50%) - 250mg.

 

SASTĀVDAĻAS: Zaļās tējas lapu ekstrakts (Camellia sinensis L.) standartizēts līdz 50% polifenolu.

LIETOŠANA: Lietojiet 1 porciju - 500 mg (1 mērkarote) dienā ēšanas laikā, uzdzerot ūdeni. Izmantojiet mērtrauku (1 ml), kas iekļauts iepakojumā.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Green Tea Extract...

9,99 € 8,48 €