• -7,05 €
  • E-CENA
    - 24 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

NOW MCT Oil 473ml.

4926
29,00 €
21,95 € Ietaupi 7,05 €
AR PVN
Novērtējums
Daudzums

7.32 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

NOW MCT Oil 

Neto daudzums 473ml

 

Veselīga alternatīva parastajai eļļai

Piemērots svara zaudēšanai

Lielisks papildu enerģijas avots

Ierobežo muskuļu glikogēna izmantošanu

MCT eļļa ir veselīgi tauki uzturā

 

Neatkarīgi no tā, vai pašlaik ievērojat diētu vai esat sportists, kas norūpējies par savu veselīgo figūru, ir svarīgi zināt, ka ķermeņa nodrošināšana ar taukiem ir ļoti svarīga. Tie ir papildu enerģijas avots, kas nepieciešams spēka vingrinājumu veikšanai. MCT Oil no Now nodrošina jūs ar šīm būtiskajām uzturvielām, vienlaikus samazinot taukaudu uzkrāšanos.

MCT - vidējas ķēdes triglicerīdi

MCT eļļas piedeva ir produkts, kas nodrošina jūs ar taukiem vidējas ķēdes triglicerīdu veidā. Ko tas tev nozīmē? Tam ir tikai priekšrocības. Visi tauku savienojumi ir jūsu ķermeņa enerģijas avots, taču ir vērts zināt, ka katrs no tiem tiek metabolizēts atšķirīgi. MCT ir arī tipisks sabrukšanas process, kas padara to par lielisku rīku cilvēkiem, kuriem rūp sava figūra.

Vidējas ķēdes triglicerīdi ir tauku savienojumi, kurus pilnībā sadala aknas, kā rezultātā tiek iegūts liels koncentrētas enerģijas daudzums. Pateicoties šim sadalīšanās procesam, jūs izvairīsieties no taukaudu uzkrāšanās, un tajā pašā laikā jūs piešķirsiet sev nepieciešamo papildu enerģijas devu, kas ir ārkārtīgi nepieciešama intensīva treniņa veikšanai.

 

Ir vērts zināt, ka MCT, t.i. vidējas ķēdes triglicerīdi, samazina muskuļu glikogēna patēriņu. Tā ir viela, ko izmanto kā degvielu muskuļu darbam, un tā ir būtiska pareizam un spēcīgam spēka treniņam. Izmantojot MCT eļļu, jūs ierobežojat šīs vielas uzņemšanu un rezervējat to intensīvākām pūlēm. MCT ir alternatīva degviela jūsu muskuļiem.

 

MCT svara zaudēšanai

Vidējas ķēdes taukskābju triglicerīdi ir arī lielisks līdzeklis cilvēkiem, kuri šobrīd cenšas zaudēt nevēlamās mārciņas. Tie nodrošina lielu koncentrētas enerģijas daļu, vienlaikus izvairoties no taukaudu nogulsnēšanās riska.

Vidējas ķēdes triglicerīdu jeb MCT pievienošana diētai ir efektīvs veids, kā cīnīties ar badu. Rezultātā jūs izvairīsities no izsalkuma sajūtas naktī un novērsīsiet našķošanos vakarā, kas ir ļoti izplatīta problēma, kas neļauj jums atbrīvoties no nevēlamiem kilogramiem.

 

Porcija: 15 ml

Porcijas vienā iepakojumā: 32

Iepakojums: 473 ml

 

Uzturvērtības uz porciju (15 ml)

Enerģētiskā vērtība 100 kcal

Tauki 14 g

ieskaitot piesātinātās taukskābes 14 g

MCT eļļa (vidējas ķēdes taukskābju triglicerīdi) 14 g ^

(no kokosriekstu/palmu eļļas)

 

Sastāvdaļas: MCT eļļa (vidējas ķēdes taukskābju triglicerīdi)

 

 

Lietošana: Lietojiet vienu ēdamkaroti (15 ml) eļļas katru dienu. MCT eļļu var izmantot arī kā parastās eļļas aizstājēju, ko izmanto salātu mērcēs, mērcēs un ēdiena gatavošanā. Gatavošanas procesā nav ieteicams izmantot MCT eļļu tās zemās degšanas temperatūras dēļ.

 

Ražotājs NOW Foods. Izcelsmes valsts ASV.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

NOW MCT Oil 473ml.

29,00 € 21,95 €