• -6,05 €
  • E-CENA
    - 26 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

FA CORE Crea 340g

5836
23,00 €
16,95 € Ietaupi 6,05 €
AR PVN

Novērtējums
Garša
Daudzums

5.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Kreatīna pulveris FA CORE CREA ar saldinātāju(-iem)

Neto daudzums 340g.

Maksimāla produkta efektivitāte un optimāla sastāvdaļu formula, kas ļaus uzņemt labāko kreatīna formu.

Palielina treniņu veiktspēju un muskuļu audu augšanu.

Kreatīna pulveris CreaCore - no vismodernākajām kreatīna formām, tajā skaitā kreatīna hidrohlorīds, kas papildināts ar karnozīnu (HCL), ar patentētu Beta Alanine formulu, kas samazina pienskābes uzkrāšanos muskuļos ilgstošu sporta treniņu laikā. Kreatīna pievienošana mātītei ļauj paaugstināt testosterona līmeni, kas būtiski ietekmē treniņu kvalitāti un kvalitatīvu muskuļu masu.

Kreatīna pulvera FA CreaCore galvenās sastāvdaļas:

Kreatīna hidrohlorīds (HCI). Mūsdienās tas ir vismodernākais kreatīna veids, kas ir zinātniski pierādīts pētījumos. Pateicoties hidrohlorīdam, zinātniekiem izdevās izveidot kreatīna molekulu, kas šķīst ūdenī un ir izturīga pret jebkuru vidi: skābu, neitrālu vai sārmainu. Rezultātā šis kreatīns lieliski pārvar iespējamās uzsūkšanās barjeras, ko rada organisma gremošanas trakts. Kreatīna HCl neizraisa vēdera uzpūšanos kā kreatīna monohidrāts, un tam nav nepieciešama slodzes fāze. Pateicoties kreatīna HCl labai biopieejamībai, plazmas piesātinājums notiek ļoti ātri. Kreatīna HCl ir FA CreaCore galvenā sastāvdaļa, un tā ir galvenā atslēga, lai maksimāli palielinātu jūsu sportisko sniegumu.

Dikreatīna malāts - apvieno 1 molekulu kreatīna ar 2 molekulām ābolskābes. Tas ir vairāk šķīstošs nekā kreatīna monohidrāts un vairāk atbrīvo enerģiju. Ko tas nozīmē? Divas ābolskābes molekulas dikreatīna malātā ir Krebsa enerģijas substrāti. Krebsa ciklā no ogļhidrātu pārvērtībām tiek ražots papildu daudzums adenozīna trifosfāta (ATP), kas nodrošina galveno enerģijas avotu strādājošiem muskuļiem. Papildinot jūsu muskuļus ar kreatīnu ar ābolskābes malātu, mēs piešķiram tiem papildu degvielu, kas jau ir pilnībā sagatavota jūsu muskuļu darbam.

Kreatīna alfa-ketogluterāts (AKG) ir papildu enerģijas avots, tāpat kā ābolskābe. Pateicoties lieliskajai šķīdībai, tas ātri sasniedz muskuļus. Turklāt kreatīna alfa-ketogluterātam ir līdzīga izturība pret skābu vidi kā kreatīna HCL, izvairoties no kreatīna neitralizācijas. Šim materiālam arī nav nepieciešams iekraušanas solis.

Ārstnieciskā mātīte (fenugreek). Šī auga ekstraktu pievieno uztura bagātinātājam, lai palielinātu organisma anabolisko stāvokli. Steroīdie saponīni no mātītes ir anabolisko hormonu sintēzes prekursori un var palielināt slāpekļa aizturi, kā rezultātā palielinās muskuļu proteīnu sintēze. Vēl viens mātītes efekts, kas mums ir svarīgs, lietojot šo piedevu, ir viens no ekstraktā esošajiem savienojumiem: 4-hidroksiizoleicīns. Šis savienojums ir līdzīgs insulīnam: tas pazemina cukura līmeni asinīs. Pateicoties mātītei, aminoskābes un kreatīns tiek vienkārši “iegrūstas” muskuļos. Neapšaubāmi svarīga ir arī mātītes pretiekaisuma iedarbība.

Beta alanīns. Tās patentētā forma - Beta Alanine CarnoSyn®. Tā ir organisma dabiski ražota aminoskābe, kas ir karnozīna sastāvdaļa – savienojums, kas pēc intensīva sporta treniņa noved pie pienskābes izvadīšanas no muskuļiem. Pateicoties karnozīnam, nervu-muskuļu savienojums netiek kavēts. Saskaņā ar pētījumiem, beta-alanīna lietošana 10 nedēļas var palielināt karnozīna līmeni līdz pat 80%. Kāds labums sportistam? Paaugstināta karnozīna koncentrācija II tipa muskuļu šķiedrās ļauj absorbēt vairāk ūdeņraža jonu H +, pateicoties kuriem tiek uzturēts optimālais organisma pH, izvairoties no acidozes. Enerģijas plūsma netiek traucēta. Tātad – vari trenēties cītīgāk un ilgāk, rezultātā palielinātā spēka izturība ar sabalansētu uzturu ļaus sasniegt ievērojami lielākus sportiskos rezultātus, nekā varēji iedomāties!

Porcijas vienā konteinerā: 50

Uztura fakti uz porciju (6,8g):

Kreatīna hidrohlorīds 3000 mg

no kuriem 2638 mg kreatīna

Dikreatīna malāts 1500 mg

no tiem kreatīns 992 mg

Kreatīna alfa-ketoglutarāts 500 mg

no kuriem 205 mg kreatīna

Beta-alanīns 800 mg

Grieķu sēklu ekstrakts 200 mg

Sastāvdaļas: kreatīna hidrohlorīds, dikreatīna malāts, beta alanīns (CarnoSyn®), kreatīna alfa ketoglutarāts, mātītes, silīcija dioksīds.

Brīdinājumi: Glabāt labi noslēgtā, sausā, bērniem nepieejamā vietā, prom no tiešiem saules stariem. Nelietot, ja Jums ir veselības traucējumi vai lietojat kādas citas zāles. Ieteicams lietot personām, kas ir vismaz 18 gadus vecas. Aizliegts lietot bērniem un grūtniecēm, pirms grūtniecības vai zīdīšanas laikā. Produktu nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju.Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu no produkta sastāvdaļām. Ķermeņa svars var palielināties.

Ražotājs: FITNESS AUTHORITY® Alicja Zarębska, ul. M. Reja 3, 80-404 Gdaņska, Polija.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

FA CORE Crea 340g

23,00 € 16,95 €