ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

POWER SYSTEM Gloves Pro Grip Evo Red. Cimdi treniņiem

4941
7,00 €
AR PVN
Novērtējums

Dydis
Daudzums
Nav noliktavā

2.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

POWER SYSTEM fitnesa cimdi PRO GRIP ir paredzēti izturībai:

 

Ergonomiskas formas plauksta ir izgatavota no augstākās kvalitātes Amara ādas ar uzlabotām īpašībām, stingru polsterējumu plaukstas pusē maksimālam komfortam un efektivitātei.

 

Divslāņu un dubultšūts īkšķis un plauksta. Tātad mūsu svarcelšanas cimdi var kalpot ilgāk un labāk aizsargāt jūsu rokas.

Elastīgi UN VIEGLI - Cimda aizmugure ir izgatavota no izcili elastīga un viegla 4 WAY struktūras auduma labākai ventilācijai. Tas ir elpojošs audums, kas novērš siltuma uzkrāšanos. Turklāt šim sieta materiālam ir augsta elastība, tāpēc pirksti var labāk izlocīties sporta zālē un vingrojot.

AIZSARDZĪBA - Cimda plauksta ir sadalīta divās daļās. Viens no tiem ir putu spilventiņu palma. Tālāk ir īstas ādas plauksta. Tie var aizsargāt jūsu roku un stingri satvert fitnesa aprīkojumu. Tas neļaus jums justies neērti sporta zālē.

HUMANIZĒTS DIZAINS - Brīvi regulējams velcro plaukstas vāciņš, kas nodrošina elastību, lai vislabāk atbilstu jūsu plaukstas pozīcijai. Turklāt īkšķa aizmugurē ir īpaši izstrādāts cilpas audums, lai noslaucītu seju un sviedru. Cimdi sportam, vingrošanai, treniņiem, fitnesam, bodibildingam, svarcelšanai, spēka treniņiem.

 

 

elastīgs un viegls 4WAY strukturēts audums labākai ventilācijai

ergonomiski veidotā plauksta ir izgatavota no augstākās kvalitātes Amara ar uzlabotām funkcijām

stingrs putu polsterējums plaukstu pusē maksimālam komfortam un veiktspējai

piestiprināts ar velcro

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

POWER SYSTEM Gloves Pro...

7,00 €