• -0,51 €
  • E-CENA
    - 34 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Ostrovit Pre Workout SHOT 80 ml.

4438
1,50 €
0,99 € Ietaupi 0,51 €
AR PVN
Novērtējums
(1)
Daudzums

0.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

OstroVit Pre Workout SHOT (80ml.) Ar saldinātājiem.

Satur 100mg kofeīna vienā porcijā. Nav ieteicams bērniem un grūtniecēm

Vai vēlaties pilnībā izmantot sava treniņa iespējas? Vai vēlaties maksimizēt savu sniegumu un uzmanību? Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties velotrenažieri, stieni vai triatlonu. Šeit ir īpaši izstrādāta SHOT formula.

OstroVit SHOT ir produkts pirms treniņa, kura pamatā ir četras sinerģiskas papildinošas aktīvās sastāvdaļas, kas darbosies kopā, lai padarītu jūsu treniņus vēl labākus, intensīvākus. Tas ir reāls spēks un enerģija saspiestā formā. Pacel  sevi nākamajā līmenī un pierādi, ka vari sasniegt neiespējamo. Tas satur visefektīvāko materiālu kompleksu, lai stiprinātu spēku, koncentrēšanos, muskuļu sūkni un veicinātu labākus un intensīvākus treniņus.

 

Ostrovit SHOT ir unikāla, intensīva un aromātiska citrusu-zaļo citronu garša, kas jums dos tropiskā svaiguma stāvoklī, un pēc kāda laika jūs jutīsities patiesi enerģisks un gatavs saviem labākajiem un sapņu rezultātiem. UZMANĪBU !!! Tirpšana visā ķermenī ir beta-alanīna nopelns, izraisot tā saukto parestēziju. Tā ir organisma dabiskā reakcija uz augstu šīs aktīvās vielas līmeni.

 

OstroVit SHOT funkcijas

Pārsteidzošs muskuļu peaugums treniņa laikā

Kncentrēšanās

Palielināts spēks un izturība

Jaudīgs enerģijas palielinājums

Stimulējoši un elektrificējoši barošanas avoti ilgu laiku

4 porcijas vienā ampulā

Sensacionāla, atsvaidzinoša citrusaugļu-citronu garša

Bez cukura un taukiem

 

Uzturvērtība:

Produkta ietilpība: 80 ml

Porcijas vienā traukā: 4

Porcijas lielums: 20 ml

Aktīvās sastāvdaļas vienā porcijā

Beta-alanīns 800 mg

L-arginīna alfa-ketoglutarāts (2: 1) 400 mg

Citrulīna malāts 200 mg

Bezūdens kofeīns 100 mg

 

Sastāvdaļas: Ūdens, beta-alanīns, A-AKG (L-arginīna alfa-ketoglutarāts), citrulīna malāts, skābuma regulētājs citronskābe; bezūdens kofeīns, aromatizētājs, skābuma regulētājs - trinātrija citrāts; maltodekstrīns, saldinātāji: acesulfāms K, sukraloze, konservanti: nātrija benzoāts, kālija sorbāts.

Vienu porciju (20 ml - 4 tējkarotes) lieto 3 reizes dienā ēdienreizēs.

Vienreizēja beta-alanīna uzņemšana, kas pārsniedz 800 mg, var izraisīt blakusparādības (tirpšana, nejutīgums). Ieteicams lietot vienu 800 mg porciju ar vismaz 3 stundu intervālu starp atsevišķām produkta porcijām. Produkts ir paredzēts cilvēkiem ar paaugstinātu fizisko aktivitāti. Nepārsniedziet 3 porcijas dienā. Nogulsnes ir dabiska parādība. Pirms lietošanas sakratīt. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izlietot 48 stundu laikā.

Nelietojiet, ja Jums ir alerģija pret kādu no sastāvdaļām. Nesajaukt ar alkoholu. Augstā kofeīna satura dēļ produkts nav paredzēts diabēta slimniekiem, hipertensijai un citiem cilvēkiem, kas ir uzņēmīgi pret sirds un asinsvadu slimībām, bērniem, grūtniecēm. Uztura bagātinātāju nevar izmantot kā daudzveidīgas diētas aizstājēju.

Brīdinājums: nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Nelietot kā sabalansēta un daudzveidīga uztura aizstājēju. Nav ieteicams lietot bērniem, grūtniecēm vai sievietēm, kas baro bērnu ar krūti, cilvēkiem, kuriem ir alerģija pret iekšējām sastāvdaļām. Sargāt no bērniem. Uzglabāt vēsā, sausā vietā 15-25 ° temperatūrā, pasargājot no tiešiem saules stariem.

Ražotājs: Fitness Trading Robert Szulborski AL. Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow, Polija.

Izplatītājs: UAB "PROTEINAS LT"

Taikos pr. 66a, Klaipēda Tālr .: 861642124.

Derīguma termiņš: (skatīt iepakojumu)

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (1)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Ostrovit Pre Workout SHOT...

1,50 € 0,99 €