• -3,50 €
  • E-CENA
    - 9 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Universal Nutrition ANIMAL OMEGA 30 pac

3185
38,50 €
35,00 € Ietaupi 3,50 €
AR PVN
Novērtējums

Daudzums
Nav noliktavā

11.67 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Animal Omega (30 iepakojumi) Uztura bagātinātājs

Neto daudzums: 30 iepakojumi

 

Animal Omega ir pilna spektra neaizvietojamo taukskābju (EFA) papillass komplekss, kas unikāli izstrādāts nopietniem sportistiem. Animal Omega satur sezamīnu un precīzu, kontrolētu, iepriekš dozētu n-3 un n-6 taukskābju attiecību, tostarp EPA, DHA un CLA, lai nodrošinātu sportistam ļoti nepieciešamos veselīgus un neaizstājamos taukus ar augstu olbaltumvielu daudzumu, uztura programma ar augstu ogļhidrātu saturu.

 

Neaizvietojamajām taukskābēm, kuru dēļ zivju eļļas piedevas ir populāras un populāras vispārējai veselībai, ir daudz priekšrocību, palīdzot svarcēlājiem cīnīties ar iekaisumu un locītavu veselību, kas saistīta ar smagu treniņu.

 

Viena Animal Omega porcija nodrošina dienas devu omega-3 un omega-6 EFA, tostarp daudz zivju eļļu (lasis, mencu aknas, siļķes, anšovi, skumbrijas, sardīnes) un vecās skolas kultūrisms, piemēram, linus, safloru un gurķu eļļas. Vienā ērtā, iepriekš dozētā iepakojumā jūs saņemat visas nepieciešamās jaudas (tādas, kuras jūsu ķermenis nevar izveidot), lai papildinātu visu diētu, lai saglabātu veselību, trenējoties un strādājot ar svariem.

 

 

Uzturvērtība:

 

1 paciņa (NRV*)

 

Enerģētiskā vērtība: 60 kcal/253 kJ

A vitamīns - 1465 µg 183%

D vitamīns - 5 µg 100%

E vitamīns - 6,7 mg 67%

 

Omega 3 taukskābju komplekss (linsēklu eļļa, lašu eļļa, mencu aknu eļļa, siļķu eļļa, anšovu eļļa, skumbrijas eļļa, sardīņu eļļa)

4000 mg

 

Omega 6 taukskābju komplekss

(gurķu eļļa, krāsainā saflora eļļa, naktssveces eļļa, sezama sēklas)

2500 mg

 

Omega skābes absorbcijas komplekss (lecitīns, L-karnitīns, lipāze)

200 mg

 

*%NRV– atsauces uzturvērtība.

 

Sastāvdaļas: linsēklu eļļa, lašu eļļa, mencu aknu eļļa, siļķu eļļa, anšovu eļļa, makreļu eļļa, sardīņu eļļa, gurķu eļļa, saflora eļļa, naktssveces eļļa, sezama sēklas, lecitīns, L-karnitīns, lipāze, D-alfa-tokoferols , retinola palmitāts, holekalciferols, želatīns, mitrinātājs glicerīns, destilēts ūdens, maltodekstrīns, līmvielas dikalcija fosfāts un silīcija dioksīds, L-karnitīna fumarāts, magnija stearāts, hlorofils, krāsa karamele.

Glabāt labi noslēgtā, sausā, bērniem nepieejamā vietā, prom no tiešiem saules stariem. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Svarīgs ir daudzveidīgs un sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Pirms lietošanas uzsākšanas iesakām konsultēties ar treneri, sporta ārstu vai uztura speciālistu. Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu.

Ražotājs: Universal Nutrition, Ņūbransvika, Ņūdžersija. Izcelsmes valsts: ASV

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Universal Nutrition ANIMAL...

38,50 € 35,00 €