• -0,55 €
  • E-CENA
    - 8 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

Nutrend Flexit Gold Gel 100 ml

3214
7,00 €
6,45 € Ietaupi 0,55 €
AR PVN
Novērtējums
(1)
Daudzums

2.15 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Flexit Gold Gel – īpaša aktīvo sastāvdaļu recepte, kas satur lielu daudzumu MSM, glikozamīna sulfātu, hondroitīna sulfātu, zāģzobainās bosvēlijas, eikalipta eļļas un satīna ciedru, mentolu un citas sastāvdaļas. Ziede ir paredzēta lietošanai uz ādas ap saspringtām un nogurušām locītavām, mugurkaulu, cīpslām un muskuļiem. Viegli uzklājama, ātri uzsūcas un nodrošina patīkamu sildošu efektu.

 

Lietošana: 2–3 reizes dienā uzklāt uz ādas ap locītavām un mugurkaulu. Brīdinājums: šis produkts ir paredzēts ārīgai lietošanai. Sargāt no bērniem. Nelietot uz bojātas ādas (nobrāzumi, vaļējas brūces). Izvairieties no saskares ar acīm. Nav piemērots bērniem un cilvēkiem līdz 18 gadu vecumam.

Sastāvdaļas: ūdens, propilēnglikols, spirta denāts, denaturēts spirts, lecitīns, nātrija akrilāta kopolimērs, glikozamīna sulfāts, dimetilsulfons, nātrija hondroitīna sulfāts, zāģzobainās bosvēlijas ekstrakts, vaniļas butilēteris, metilsalicilāts, mentols, sfēriska eikalipta lapu eļļa, satīna ciedra mizas ekstrakts, fenoksietanols, etilheksilglicerīns, limonēns.

Uzglabāšana: uzglabāt temperatūrā no 5°C līdz 25 °C. Sargāt no tiešiem saules stariem. Nesasaldējiet produktu.

Ražotājs: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čehija.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (1)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Nutrend Flexit Gold Gel 100 ml

7,00 € 6,45 €