• -4,01 €
  • E-CENA
    - 29 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit Glucosamine MSM Chondroitin 90 tab.

3634
14,00 €
9,99 € Ietaupi 4,01 €
AR PVN
Novērtējums
(2)
Daudzums

3.33 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Uztura bagātinātājs OSTROVIT Glikozamīns + MSM + hondroitīns (90 tabletes)
 
OstroVit glikozamīns + MSM + hondroitīns ir uztura bagātinātājs, kas ikdienas uzturu papildina ar glikozamīnu, MSM un hondroitīnu – trīs labi zināmām un efektīvām sastāvdaļām, kuru uzdevums ir uzturēt locītavu stāvokli.
Pie paaugstinātas fiziskās slodzes un palielinātas slodzes uz locītavām, liekā svara vai vecuma dēļ organisms ražo mazāk glikozamīna, nekā nepieciešams. Šīs vielas trūkums nozīmē, ka locītavas nepilda savas funkcijas pareizi.
MSM jeb metilsulfonilmetāns ir organisks sēra savienojums. Tāpat kā glikozamīns, to bieži iesaka locītavu problēmām.
Hondroitīns ir ķīmisks savienojums, kas pieder pie mukopolisaharīdiem. Tas sastāv no glikuronskābes un N-acetilgalaktozamīna. Šī viela ir endogēna, tāpēc to ražo mūsu ķermenis. Tās galvenā rašanās vieta ir locītavu skrimslis. Visefektīvākais ir hondroitīns sulfāta formā. Šis elements ir ļoti svarīgs, jo tas palīdz novērst berzi starp locītavu virsmām. Turklāt, protams, hondroitīns atbalsta sinoviālā šķidruma veidošanos, kas ir atbildīgs par pareizu locītavu darbību.
 
Satur 3 efektīvas sastāvdaļas
90 tabletes iepakojumā
1 porcija = 2 tabletes
 
Produkta neto daudzums: 126 g.
Porciju skaits iepakojumā: 45
 
Porcija (2 tabletes) satur (NRV*):
Glikozamīna sulfāts - 1000 mg.
Metilsulfonilmetāns - 600 mg.
Hondroitīna sulfāts - 400 mg.
 
Sastāvs: Glikozamīna sulfāts, metilsulfonilmetāns, pildviela (celuloze), hondroitīna sulfāts, lipinātāji taukskābju magnija sāļi un silīcija dioksīds, pildviela ciete. Var saturēt nelielas piena (tostarp laktozes), sojas, zemesriekstu, citu riekstu, sezama sēklu, glutēnu saturošu graudu, olu, selerijas, sinepju, vēžveidīgo, zivju daļiņas. *(NRV) Atsauces uzturvērtība. Lietošana: lietot 1 porciju (2 tabletes) vienu reizi dienā, ieteicams no rīta.
Brīdinājumi: Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Nelietot kā sabalansēta un daudzveidīga uztura aizstājēju. Nav ieteicams lietot bērniem, grūtniecēm vai sievietēm, kas baro bērnu ar krūti, cilvēkiem, kuriem ir alerģija pret sastāvdaļām. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Uzglabāt vēsā, sausā vietā 15-25° temperatūrā, sargāt no tiešiem saules stariem.
Ražotājs: Fitness Trading Robert Szulborski AL.Wojska Polskiego 71, 18-300 Zambrow, Polija.
Izplatītājs: UAB "PROTEINAS LT"
Klaipēda Tālr.: 861642124.
Derīgs līdz: (skatīt uz iepakojuma)

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (2)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit Glucosamine MSM...

14,00 € 9,99 €