• -2,05 €
  • E-CENA
    - 16 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

OstroVit MSM Plus 300g.

2441
13,00 €
10,95 € Ietaupi 2,05 €
AR PVN
Novērtējums
Daudzums

3.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

MSM Plus 300 g
 
OstroVit MSM plus ir metilsulfonilmetāna (organiskā sēra), glikozamīna un C vitamīna avots, kas sinerģiski veido lielisku kompleksu, kas atbalsta skrimšļu, kaulu, asinsvadu, smaganu, ādas un zobu darbību.
Sērs ir mūsu organismā visbiežāk sastopamais minerāls pēc kalcija un fosfora. Sēram ir ārkārtīgi svarīga loma aminoskābju, enzīmu, imūnglobulīnu (antivielu) un glutationa, intracelulāra antioksidanta, kas aizsargā šūnas no brīvajiem radikāļiem, sintēzē.
 
Metilsulfonilmetāns MSM ir organisks ķīmisks sēra savienojums (organiskais sērs), kas bieži atrodams neapstrādātos dārzeņos vai svaigā pienā. Diemžēl tas ir materiāls, kas viegli sadalās tehnoloģisko pārtikas pārstrādes procesu laikā. Tāpēc mums ir tik svarīgi papildināt ar metilsulfonilmetānu. Tam ir svarīga loma aminoskābju un kolagēna sintēzē.
 
L-askorbīnskābe ir organisks ķīmisks savienojums, kas pieder pie daudzvērtīgo spirtu grupas. Tā ir svarīga uzturviela cilvēka uzturā, kas ir atbildīga par pareizu saistaudu un kaulu darbību. Tā bioloģiski aktīvā forma – C vitamīns tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem antioksidantiem.
 
Glikozamīns ir viela, kas uzkrāj savienojumus, kas atrodas locītavu skrimšļos. Sakarā ar palielinātu fizisko slodzi, lielāku locītavu slodzi, lieko svaru un vecāka gadagājuma cilvēkiem organisms ražo mazāku glikozamīna daudzumu, nekā nepieciešams. Šīs vielas trūkums nozīmē, ka locītavas neveic savu darbu pareizi. Ja ķermenis tiek apgādāts ar atbilstošu glikozamīna avotu, tas atbalsta skrimšļus.
 
Produkta neto svars: 300 g
Porcijas vienā burkā: 150
Porcijas izmērs: 2 g
Viena 2g porcija satur:
Metilsulfonilmetāns 1880 mg
Glikozamīna sulfāts 100 mg
C vitamīns 20 mg (25% *)
 
Ieteicamā dienas deva ir 2 g (2 karotes) sajauciet ar 100-150 ml ūdens vai sulas. Dzeriet 1 porciju dienā, vēlams 30 minūtes pirms ēšanas.
Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Ieteicams sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids. Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu no produkta sastāvdaļām. Preparātu nedrīkst lietot bērni, grūtnieces un barojošās mātes. Uzglabāt maziem bērniem nepieejamā vietā.
Izcelsmes valsts Polija.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

OstroVit MSM Plus 300g.

13,00 € 10,95 €