ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

GASPARI Real Mass Advanced 5454 g

0,00 €
AR PVN
Novērtējums

Daudzums
Nav noliktavā

0.00 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Muskuļu masas palielināšana nav viegls uzdevums. Lai augtu, jums ir nepieciešams patērēt vairāk kaloriju nekā jūs sadedzināt. Augstas veiktspējas sportistiem, kultūristiem, svarcēlājiem tas var būt diezgan sarežģīts uzdevums.Galvenais ir uzturā lietot lielu daudzumu olbaltumvielu, ogļhidrātu un tauku. To var izdarīt, pievienojot bagātinātājus, kas nodrošinās svara pieaugumu.Gaspari Nutrition ir vismodernākais svara pieauguma bagātinātājs. REAL MASS® porcijas sastāvā ir 1000 KALORIJAS ar 47 G olbaltumvielām, kreatīnu, BCAAS un patentēto dekstrīnu „GlycoFuse ™“. Šo universālo bagātinātāju var izmantot pirms treniņa, pēc treniņa vai kā ikdienas maltītes aizstājēju. Kad jums ir nepieciešams efektīvs un ātrs masas pieaugums, REAL MASS ir visaugstākās kvalitātes svara pieauguma risinājums.

 

Porcijas uzturvērtība

Porcija 4 karotes (250 g)

Kalorijas 1000

Kopējais tauku daudzums 7 g

Piesātinātie tauki 3.5

Trans-tauki 0 g

Holesterīns 10 mg

Sāļi 430 mg

Kopējie ogļhidrāti 188 g

Diētiskās šķiedras 1 g

Cukurs 43 g

Olbaltumvielas 47 g

 

Sastāvdaļas: Ogļhidrātu komplekss (maltodekstrīns, sazarots cikliskais dekstrīns „GlycoFuse ™“), olbaltumvielu matrica (sūkalu olbaltumvielu koncentrāts, sūkalu olbaltumvielu hidrolizāts, sūkalu olbaltumvielu izolāts, micelārais kazeīns, piena olbaltumvielu izolāts), kakao pulveris, pilnpiens (saulespuķu eļļa un / vai sojas pupiņu eļļa, kukurūzas sīrups, nātrija kazeināts, mono- un diglicerīdi, nātrija citrāts,emulgatori (silīcija dioksīds un sojas lecitīns), fruktoze, aminoskābju komplekss (L-glicīns, kreatīna monohidrāts, BCAA (L-izoleicīns, L-leicīns, L-valīns)), dabiski un mākslīgi aromatizētāji, biezinātāji (karagenīns, celuloze, ksantāns), fermentu maisījums (amilāze, proteāze, laktāze), kokosriekstu piena pulveris, saldinātāji kālija acetilsulfāms un sukraloze, jūras sāls, alfa lipoīnskābe, linšķiedras eļļas pulveris.

Informācija par alergēniem: satur pienu un soju. RAŽOTS AR IEKĀRTĀM, AR KURĀM TIEK APSTRĀDĀTAS: olas, rieksti, zivis un vēžveidīgie / moluski.

Lietošana: sajaukt 4 tējkarotes produkta ar 500 ml auksta ūdens, vājpiena vai cita iecienīta dzēriena un sakratīt šeikerī vai sakult blenderī.

Lietojiet pēc izvēles – starp ēdienreizēm, pirms un pēc treniņa. Mēs iesakām sadalīt porciju 2 mazākās :)

Ražotājs: Gaspari Nutrition. Ražošanas valsts: ASV

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (0)

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

GASPARI Real Mass Advanced...

0,00 €