• -6,05 €
  • E-CENA
    - 9 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

FA MASS CORE 7000g

1617
65,00 €
58,95 € Ietaupi 6,05 €
AR PVN
Novērtējums
(1)
Garša
Daudzums

19.65 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

Ar ogļhidrātiem un olbaltumvielām bagātināts pulveris FA MASS CORE ar saldinātāju(-iem)

MassCore no Core līnijas ir inovatīvs, efektīvs un pārbaudīts augstākās kvalitātes uztura bagātinātājs muskuļu masas palielināšanai, ieteicams spēka un izturības sportistiem.

MassCore ir augstākā līmeņa olbaltumvielu un ogļhidrātu maisījums, kas lieliski apmierina ķermeņa vajadzības pēc intensīva treniņa. Produktā esošais bagātīgais ogļhidrātu daudzums nodrošina kvalitatīvu atjaunošanos un ir piemērots svara pieaugumam.

MassCore ir pilnīgs, daudzveidīgs uztura bagātinātājs, kas nodrošina ķermeni ar visām nepieciešamajām uzturvielām ātrai atveseļošanai un muskuļu augšanai. Un nav svarīgi, cik intensīva ir apmācība.

MassCore ir lieliski piemērots gan amatieriem, gan profesionāļiem.

Katra MassCore porcija nodrošina ķermenim 40 g. augstākās kvalitātes olbaltumvielas un var palīdzēt palielināt un uzturēt muskuļu masu, di un tripeptīdus un brīvās aminoskābes no hidrolizēta sūkalu proteīna (Optipep™), hidrolizēta kazeīna (PeptoPro) un sūkalu proteīna izolāta (Isolac). MassCore nodrošina arī 136 g ogļhidrātu (vienkāršo un sarežģīto ogļhidrātu un Vitargo maisījumu), kas ir galvenais enerģijas avots strādājošiem muskuļiem un var palīdzēt aizsargāt muskuļu proteīnus no izmantošanas enerģijas iegūšanai.

 

Uzturvērtība uz 100 g:

Olbaltumvielas - 20g;

Tauki - 2,5g;

Ogļhidrāti - 68g.

Enerģētiskā vērtība: 376 kcal/1596 kJ.

Porcija (200g.) satur:

Olbaltumvielas - 40g;

Tauki - 5g;

Ogļhidrāti - 136g (no tiem cukurs - 20g);

Nātrijs - 0,2g;

    Diētiskās šķiedras - 2g.

Sastāvs: maltodekstrīns, glikoze, piena proteīna koncentrāts, sūkalu koncentrāts (Carbelac®), paniņas, kakao (tikai ar šokolādes garšu), sūkalu izolāts (Isolac®), sūkalu hidroizolāts, kukurūzas ciete (Vitargo®), hidrolizēts sūkalu izolāts (OptipepTM), hidrolizēts kazeīns (PeptoPro®), biezinātājs ksantāna sveķi, garšas pastiprinātāji, krāsvielas (amonjaka karamele (tikai šokolādē, šokolāde ar riekstu un karameļu garšu), beta-karotīns (tikai vaniļas, vaniļas-mandeļu un banānu garšās), biešu koncentrāta pulveris (tikai zemeņu garša).

Lietošana: samaisiet 1 porciju (4 mērkarotes) ar 400 ml ūdens vai vājpiena. Lietojiet pusi vai pilnu porciju 45-75 minūtes pirms treniņa un pusi vai pilnu porciju tūlīt pēc treniņa. Ja trenējaties katru dienu, ņemiet 1 porciju starp ēdienreizēm. Vai arī pēc trenera vai sporta ārsta norādījumiem. Nepārsniedziet ieteikto devu.

Uzglabāt sausā, vēsā vietā.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (1)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

FA MASS CORE 7000g

65,00 € 58,95 €