• -3,05 €
  • E-CENA
    - 23 %
ĀTRA PIEGĀDE: Pasūtījumi, kas veikti līdz 13:00, tiks nosūtīti tajā pašā darba dienā!

MEGABOL FLEX DRINK 400 g.

2074
13,00 €
9,95 € Ietaupi 3,05 €
AR PVN
Novērtējums
(2)
Daudzums

3.32 € / mėn. - Apmokėkite per 3 mėn.

Mastercard Visa

FLEX DZĒRIENS. Neto daudzums 400g. Ar saldinātāju.

FLEXIT Megabol ir visaptverošs produkts, kas baro saistaudus, atbalsta locītavas, cīpslas, skrimšļus un locītavu kapsulas.

Kolagēna proteīns (želatīna hidrolizāts) ir dabisks peptīdu un aminoskābju avots, ko izmanto kolagēna ražošanā. FLEXIT Megabol produktā tiek izmantota vismodernākā, fermentatīvi hidrolizētā ZERO BLOOM izejviela ar augstu bioloģisko vērtību. Kolagēna proteīns pozitīvi ietekmē locītavu, matu un nagu stāvokli.

Glikozamīns ir aminoskābe, kuras klātbūtne ir nepieciešama pareizai locītavu darbībai. Dabīgais glikozamīna daudzums organismā samazinās intensīvas fiziskās slodzes laikā, ar lieko svaru, kā arī ar vecumu. Glikozamīna piegāde palīdz aizsargāties pret locītavu deģenerāciju un traumām, stimulē sinoviālā šķidruma veidošanos un samazina ādas strijas.

Hondroitīna sulfāts palīdz aizsargāt locītavu skrimšļus un atjaunot saistaudus.

Hialuronskābe ir svarīga saistaudu sastāvdaļa, tās trūkums samazina locītavu noturību pret saspiešanu, kā arī izraisa grumbu veidošanos. Hialuronskābes klātbūtne dabiski ieeļļo locītavas.

MSM-P™ (augu matricas sterīnu molekulas) ir inovatīva sastāvdaļa, kuras pamatā ir dabiski (augu) sterīni. MSM-P palīdz stimulēt hondroģenēzes procesus, skrimšļa atjaunošanos un nomākt iekaisumus. Tā ir moderna sastāvdaļa, kas aizstāj izņemto metilsulfonilmetānu.

Lecitīns ir sinoviālā šķidruma sastāvdaļa, uzlabo membrānu elastību un struktūru.

V-Plasma™ (hidrolizēta globulīna plazma) ir inovatīvs, tehnoloģiski modificēts plazmas hidrolizāts, kura specifiskie proteīni ir skrimšļa audu proteīnu sintēzes substrāts, palīdzot veicināt tā atjaunošanos.

Vitamīnu komplekss – pareizi sastādīti vitamīni atbalsta kaulu audu apgādi ar vielām (tostarp kalciju un magniju) un palīdz novērst brīvo radikāļu izraisītos sabrukšanas procesus.

 

  

Uzturvērtība uz porciju (20g):

Glikozamīna sulfāts - 310mg;

Hondroitīna sulfāts - 155mg;

Metilsulfonilmetāns - 100mg;

Lecitīns - 40mg;

Hidrolizēts plazmas globulīns - 140mg;

Hialuronskābe - 20mg;

Kolagēna hidrolizāts - 10000mg;

C vitamīns – 38,4 mg (NRV 48%);

B1 vitamīns – 0,56mg (NRV 51%);

B2 vitamīns – 0,72mg (NRV 51%);

B6 vitamīns – 0,64mg (NRV 46%);

B12 vitamīns – 1,28 µg (NRV 51%);

Niacīns - 7,04 mg (NRV 44%);

Folāts – 176µg (NRV 88%);

E vitamīns – 5,28mg (NRV 44%);

Biotīns – 24µg (NRV 48%);

Pantotēnskābe - 4,8 mg (NRV 80%).

 

Sastāvs: kolagēna hidrolizāts, maltodekstrīns, glikozamīna sulfāts, smaržviela, skābuma regulētājs - ābolskābe, hondroitīna sulfāts, hidrolizēts plazmas globulīns, augu sterīni, saldinātāji: (acesulfāms K, nātrija ciklamāts un nātrija saharīns), saulespuķu lecitīna komplekss,, - vitamīnu komplekss (askorbīnskābe (C vitamīns), niacīns (nikotīnamīds), d-alfa-tokoferols (E vitamīns), dikalcija pantotenāts (pantotēnskābe), riboflavīns (B12 vitamīns), piridoksīna hidrohlorīds (B6 vitamīns), tiamīna hidrohlorīds (B1 vitamīns). ), kalcija L-metilfolāts (folāti), D-biotīns (biotīns), cianokobalamīns (B12 vitamīns), krāsviela E102*.* Var nelabvēlīgi ietekmēt bērnu aktivitāti un uzmanību.

Uztura bagātinātājs jāglabā bērniem nepieejamā vietā. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Uzglabāt sausā, vēsā vietā.

Lietošana: samaisiet 20g porciju (3 karotes) ar 250ml ūdens. Atpūtas profilaksei lietojiet 10 g dienā no rīta tukšā dūšā. Lielas slodzes un saistaudu atjaunošanas gadījumā lietot 20g dienā, no rīta tukšā dūšā.

Izcelsmes valsts Polija.

Piezīme. Uztura bagātinātāju nedrīkst lietot kā pārtikas aizstājēju. Nepārsniedziet ieteikto devu.
Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Preču fotogrāfijām ir tikai ilustratīvs nolūks, tāpēc tās var nedaudz atšķirties no pašas preces (piemēram, ja ražotājs maina iepakojuma dizainu). Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr gaidām jūsu zvanu pa tālruni +370 616 42124 vai e-pastu. pa pastu info@proteinas.lt.

E-CENA - cena spēkā tikai pērkot interneta veikalā.

100% quality
chat Komentāri (2)
Novērtējums

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

MEGABOL FLEX DRINK 400 g.

13,00 € 9,95 €